Bivši mladi reprezentativac nakon samo pola godine napušta klub i odlazi u Rusiju

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 28.07.20. | 16:03

Nekadašnja velika nada Hajduka potpisuje za 14. klub u karijeri.

Nekadašnja nada splitskog Hajduka Ivan Lendrić nakon samo pola godine napušta Željezničar te bi po pisanju tamošnjih medija trebao karijeru nastaviti u Rusiji.

Lendrić je dijete Hajduka, no u Splitu nikad nije dobio pravu priliku. Za Bile je odigrao samo 19 utakmica, zabio četiri gola i upisao asistenciju. Hajduk ga je prvo poslao na posudbu u Zrinjski, nakon čega odlazi u Zulte Waregem. Iz Belgije se vratio nakon samo jedne sezone te potpisuje za Lokomotivu, no i na Kajzerici se zadržao samo sezone. Uslijedio je trnoviti put od šest godina na kojem je promijenio čak 10 klubova.

Trenutna tržišna vrijednost 28-godišnjeg napadača po Transfermarktu iznosi 300 tisuća eura, a točna ruska destinacija bi trebala biti poznata u narednim danima.

Nekadašnjem mladom reprezentativcu Hrvatske novi klub će biti 14 u karijeri.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Igor Kralj/Pixsell)

 


Tagovi

ŽeljezničarIvan Lendrić

Ostale Vijesti