Bivši krilni napadač Hajduka ima novi klub

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 07.08.20. | 15:01

Nakon turbulentne prošle sezone 28-godišnje krilo dogovorilo dvogodišnju suradnju.

Ivan Pešić je imao turbulentnu prošlu sezonu. Naime, čak dva puta je ostao bez kluba. Na zimu je sporazumno raskinuo ugovor s Dinamom iz Bukurešta nakon čega potpisuje s kazahstanskim Kaysarom, no ta avantura je zbog koronavirusa kratko trajala, tek tri utakmice.

Bivše krilo Hajduka sezonu prije je proveo na posudbi u Šakhteru Karagandiju, gdje je bio izabran u idealnu momčad kazahstanskog prvenstva, a svojim je sjajnim igrama privukao pažnju tamošnjih klubova. Čim je dobio slobodne papire iz Bukurešta 27-godišnjak je dogovorio suradnju s Kaysarom, međutim financijska kriza uzrokovana koronavirusom primorala je klub na raskid ugovora već nakon par mjeseci.

Danas je bivši igrač Hajduka i Splita dogovorio dvogodišnju suradnju s Vorlskom iz Poltave, javlja Dalmatinskiportal.

Protekle sezone Vorskla je završila na desetom mjestu ukrajinske lige, a ove sezone ambicija im je biti među pet najboljih ekipa i izboriti plasman u Europu.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Dalibor Urukalovic/Pixsell)

 


Tagovi

Ivan Pešićtransferi

Ostale Vijesti