Pixsell
Pixsell

Bivši kapetan Slavena na korak od povratka u Koprivnicu

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 18.06.21. | 14:23

Za Farmaceute je upisao 80 nastupa i zabio 8 pogodaka…

Slaven ne prestaje s pojačanjima za sezonu koja je pred nama. Još jučer smo pisali kako je Ivan Krstanović potpisao produljenje ugovora za još jednu sezonu, sve kako bi pomogao Farmaceutima i poradio na svojoj statistici. Još svega nekoliko golova i Ivan je treći najbolji strijelac lige svih vremena.

No, valja nadomjestiti i neke odlaske. Stipe Bačelić-Grgić je preselio nazad u rodni Šibenik, a Slaven je već u procesu dovođenja svog nekadašnjeg kapetana. Dario Čanađija, nakon pola godine u dresu rumunjske Astre, od lipnja nema klub, a ako je vjerovati portalu ePodravina, 27-godišnjak je pred povratkom u klub od kuda je i ponikao. S njima je uostalom i razgovarao te potvrdio kako nije riječ samo o glasini.

"Bio sam na razgovoru s ljudima iz kluba, popili smo piće u gradu. Raskinuo sam ugovor s klubom u Rumunjskoj. Imam i nekih drugih opcija, ali bila je dosta stresna sezona, tako da ću se prvo malo odmoriti i u krugu obitelji donijeti odluku. Slaven je pogodio s novim trenerom, poznajem ga iz mlade reprezentacije. Vidjet ćemo," zaključuje Čanađija.

Ovaj defenzivni veznjak je za nemalih 800.000 eura 2014.godine prešao iz Koprivnice u Rijeku, gdje je skupio samo jedan nastup pa je logično poslan na posudbe. Prvo u Speziju pa u ljubljansku Olimpiju samo kako bi krug zatvorio povratničkim transferom u Slaven. Do uspješne suradnje nije došlo, pa je Dario još malo selio, no čini se da je to sada to.



 


Tagovi

Dario ČanađijaSlaven BelupoHNK RijekaHNLRumunjska

Ostale Vijesti