Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Bivši igrač Slaven Belupa i nekadašnja nada Barcelone karijeru nastavlja u drugoj tajlandskoj ligi

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 09.06.21. | 13:30

Život priča čudne priče…

Početkom prošle godine bombastično je odzvonila vijest kako je nekadašnja nada Barcelone Jefferen Suarez novo pojačanje Slaven Belupa.

No, ofenzivac koji je nastupao za sve mlađe uzraste španjolske reprezentacije u Koprivnici se zadržao tek nešto manje od godine dana, odigravši 21 utakmicu u dresu Farmaceuta. Jednostavno fizička sprema nije bila na potrebnom nivou, unatoč činjenici da je u nekoliko navrata pokazao da se radi o klasnom igraču.

Vjerojatno je to bilo jasno i samom Jeffrenu pa je kao novu destinaciju nakon Koprivnice odabrao nešto lakši izazov te se otisnuo u UAE priključivši se drugoligašu Al-Dhaid.

Samo šest mjeseci kasnije bivši nogometaš Barcelone odlučio je isprobati novo egzotično iskustvo te je ponovno spakirao kofere i ovoga puta se zaputio na Tajland gdje je stavio službeni potpis na suradnju s tamošnjim drugoligašem Lamphum Warriorsima.

Definitivno se može reći kako je Jeffrenu karijera nakon odlaska s Camp Noua krenula silaznom putanjom. Nakon Barce nosio je dresove Sportinga, Valladolida, Eupena, Grasshoppersa, AEK Larnce te Slaven Belupa i Al-Daida.

Prije deset godina osvojio je s U-21 reprezentacijom Euro, prije toga i s U-19, s Barcelonom Ligu prvaka, a sad će s 33 godine na leđima uveseljavati simpatizere u egzotičnom Tajlandu. Život definitivno priča čudne priče.



Tagovi

Slaven BelupoBarcelonaJeffren Suarez

Ostale Vijesti