Nova destinacija uskoro.
Nova destinacija uskoro.

Bivši igrač Hajduka i prošlogodišnja želja portugalskih giganata ostao bez kluba

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 21.09.20. | 08:09

Slijedili povratak u HNL?

Bivši veznjak Hajduka Josip Vuković raskinuo je ugovor sa portugalskim Maritimom te je postao slobodan igrač.

Vuković je izdanak omladinske škole Hajduka, iz kojeg s 19 godina odlazi u Dugopolje. Tri godine kasnije, Hajduk ga vraća u svoje redove, ali opet tu nije bilo previše sreće i mladi zadnji vezni je bio primoran napustiti Poljud i sreću potražiti u Istri. Kasnije je imao epizode u Splitu, Vitezu i Olimpiku iz Donjecka, prije nego se prije dvije godine skrasio u Maritimu.

U portugalskom je prvoligašu na početku bio u drugoj momčadi, no vrlo brzo se ustalio u prvoj ekipi te je za Maritimo ukupno skupio 46 nastupa u Primeiri. Prošle sezone je pružao sjajne partije, toliko da je portugalski list O Joga pisao o interesu Benfice i Sportinga, dok su neki Otočki mediji prenijeli kako je veznjak na meti premierligaških klubova poput Southamptona, Astona Ville, Wolvesa te tadašnjeg člana Championshipa Leeds Uniteda.

Razlog raskida ugovora je nepoznat, velika je vjerojatnost da je uzrokovan krizom koronavirusa, no jedno je sigurno 28-godišnjak sad može potražiti klub bez odštete.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Tino Juric/PIXSELL)

 


Tagovi

Josip Vuković

Ostale Vijesti