Bivši igrač Dinama zabio prvijenac na otvaranju Azijske lige prvaka (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 05.03.19. | 17:26

Dobro mu je krenulo…

Nogometaši Persepolisa ove godine konačno planiraju doći do titule u Azijskog ligi prvaka. Iranski prvak, pod vodstvom hrvatskog trenera Branka Ivankovića, prije dvije sezone zaustavljen je u polufinalu ovog natjecanja, dok s prošle sezone na posljednjoj stepenici u borbi za titulu pokleknuli od japanske Kashime. Ove godine, nadaju se, konačno idu po naslov.

U utrci za tim peharom Persepolisu pomažu još dvojica hrvatskih nogometaša, uz popularnog Tanca na klupi. Nekadašnji vratar Hajduka, Božidar Radošević, zamjena je iranskom reprezentativnom golmanu Alirezi Beiranvandu, dok je u udarnoj postavi u vrhu napada uz domaćeg Alipoura i donedavni napadač zagrebačkog Dinama, Mario Budimir.

33-godišnji centarfor ove je zime stigao u Iran, a u svojoj petoj utakmici za Persepolis stigao je do prvijenca. Nakon što nije uspio zatresti mreže u prethodne četiri prvenstvene utakmice, Budimir je namijestio nišanske sprave u glavnom azijskom kontinentalnom natjecanju i svojim prvijencem u prvom kolu zabio za 1-1 Persepolisa protiv uzbekistanskog Paktakora.

Utakmica je još u tijeku.

<div style="width:100%;height:0px;position:relative;padding-bottom:56.327%;"><iframe src="https://streamja.com/embed/rGyv" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width:100%;height:100%;position:absolute;"></iframe></div>

(Foto: screenshot)


Tagovi

PersepolisMario BudimirBranko IvankovićAzijska Liga prvaka

Ostale Vijesti