Bivši hrvatski U-21 reprezentativac raskinuo ugovor s klubom, slijedi li povratak u HNL?

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 25.09.20. | 17:50

U svojem, sada već bivšem klubu, bio je od siječnja ove godine, a iz HNL-a je transferiran u Izrael za 500 tisuća eura.

28-godišnji Zagrepčanin u bjelorusku metropolu stigao je u siječnju ove godine nakon kratke avanture u Suduvi, a prethodno je još igrao za Dinamo, Lokomotivu, Ashdod i Sagan Tosu.

Za Lokomotivu je u 1.HNL odigrao ukupno 118 utakmica, a pritom je postigao šest pogodaka. U sezoni 11/12. ovaj lijevi bek bio je član prve momčadi zagrebačkog Dinama, a iako za Modre u toj sezoni nije upisao nastup u prvoj momčadi piše mi se trofej naslova prvaka. Preostala dva trofeja osvojio je u Litvi gdje je sa Suduvom osvojio prvenstvo i kup.

Bručić je prošao sve mlađe uzraste hrvatske reprezentacije, a bio je standardan lijevi bek u generaciji u kojoj su igrali Brozović, Radošević, Kovačić, Močinić, Oršić, Rebić, Delač, Datković i mnogi drugi.

Bručić je četvrti po broju nastupa za Lokomotivu u 1.HNL, a ispred njega su samo Fran Karačić (120), Denis Kolinger (121) i Mario Musa (133).

U dresu bjeloruskog Dinama Bručić je ukupno odigrao 12 utakmica, a pritom je uspio zabilježiti dva pogotka i jednako toliko asistencija.

(foto:  Robert Anic/PIXSELL)

 


Tagovi

Karlo BručićtransferiLjetni prijelazni rokDinamo MinskLokomotiva Zagreb

Ostale Vijesti