Bivši hrvatski U21 reprezentativac pojačava Plemiće

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 02.08.20. | 16:01

Ništa od povratka u HNL.

Dinko Trebotić bi karijeru trebao nastaviti u Zrinjskom iz Mostara, prenosi Dalmatinskiportal.

Ovaj plemeniti veznjak prošlu je polusezonu proveo na posudbi u mađarskom Kaposvaru, ali se tamo nije najbolje snašao budući da je njegova momčad ispala u drugu ligu. Vratio se u Minsk, ali je sa zadnjim danom lipnja postao slobodan igrač.

Trebotić je u Dinamo Misk stigao u ljeto 2018. godine iz Slaven Belupa, a ranije je u svojoj karijeri nosio dresove Fredrikstada, Bnei Yehude, Videotona, Zagreba, Lokomotive i matičnog mu kluba Hajduka.

Ovaj rođeni Splićanin svojevremeno je bio standardan član U-21 reprezentacije Hrvatske, a u dresu Zrinjskog ga čeka još jedan bivši član Hajduka Mario Tičinović, kao i dinamovac Horkaš.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Goran Stanzl/Pixsell)

 


Tagovi

transferiZrinjskiDinko Trebotić

Ostale Vijesti