Originalni Vatreni sjeo na klupu domaćeg trećeligaša

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 26.07.20. | 11:12

Igrao je za Vatrene u Engleskoj, a sad će voditi klub iz nižih hrvatskih liga.

„Nisam dugo razmišljao, trebalo mi je pola sata kako bi sve posložio u glavi te sam kontaktirao upravu i rekao da. Znam da je ovo dobra momčad, uostalom to je pokazala i protekle sezone. Većinu igrača već poznajem, neke i osobno, pojedine ovako s utakmica,“ započeo je na svom predstavljanju bivši branič, koji je u karijeri, između ostalh, igrao i za Hajduk te u Meksiku, Izraelu, Italiji i Njemačkoj.

„Privukla me klupska ambicija prije svega. O Rudaru se zna puno šire, ljudi znaju što predstavlja ovaj klub. Odluka nije bila upitna i nadam se kako ću opravdati povjerenje."

Debitirat bi trebao 31. srpnja prijateljskim ogledom protiv juniora Rijeke.

Inače, Brajković je za hrvatsku reprezentaciju odigrao osam utakmica i zabio dva gola, a kockasti dres nosio je i na Europskom prvenstvu 1996. godine u Engleskoj kao član orginalnih Vatrenih.

Po završetku nogometne karijere ostao je u nogometu, dugo je bio pomoćni trener U21 momčadi Rijeke, a kulminaciju na toj klupi imao je 2014. godine kad je kraj nje nasrnuo na igrača Sarajeva na turniru Kvarnerska rivijera. Otpušten je iste godine kao tehnološki višak u paru s Danijelom Šarićem nakon što im je obojici istekao ugovor. Godinu kasnije dobio je angažman na klupi Lošinja. U karijeri je još vodio i Orijent, a sad će pokušati s Labinom.

(foto: Nel Pavletić/PIXSELL)

 

 


Tagovi

Elvis BrajkovićRudar LabinNogometTreća HNL

Ostale Vijesti