Bivši hajdukovac pojačao Široki Brijeg

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 07.07.20. | 14:41

U klub s Pecare stiže kao slobodan igrač.

Jure Obšivač novi je igrač Širokog Brijega, objavio je to danas klub sa Pecare.

"Došao sam u veliki klub u Bosni i Hercegovini. NK Široki Brijeg trenutačno ima mladu i talentiranu momčad koja uz kvalitetan rad može samo napredovati. Vjerujem kako ću svojim iskustvom doprinijeti kvaliteti ove momčadi i pomoći mladim suigračima u borbi za vrh tablice. Siguran sam kako pravi rezultat neće izostati", rekao je ovaj 30-godišnji igrač.

Obšivač je prošao omladinsku školu Hajduka, a za seniorsku momčad je upisao "samo" sedam nastupa, ali se okitio naslovom Kupa. Branič je karijeru nakon Poljuda gradio u Splitu, Istri, kazahstanskom Atyrau, rumunjskom Sepsiju i slovenskim Domžala. U HNL je ovaj 30-godišnji Metkovac skupio 119 nastupa.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Marijan Suselj/Pixsell)

 


Tagovi

Jure ObšivačŠiroki BrijegRNK Split

Ostale Vijesti