Bivše krilo Hajduka drugi put u sezoni ostalo bez kluba

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 15.05.20. | 12:07

Financijska kriza ga je ponovno stavila na tržište, slijedi li povratak u HNL?

Ivan Pešić po drugi put je ove sezone ostao bez kluba i postao slobodan igrač. Nakon što je zimus sporazumno raskinuo suradnju s Dinamom iz Bukurešta potpisao je ugovor s kazahstanskim Kaysarom, no ta avantura je zbog koronavirusa kratko trajala, tek tri utakmice.

Bivše krilo Hajduka prošlu je sezonu proveo na posudbi u Šakhteru Karagandiju, gdje je bio izabran u idealnu momčad kazahstanskog prvenstva, a svojim je sjajnim igrama privukao pažnju tamošnjih klubova. Čim je dobio slobodne papire iz Bukurešta 27-godišnjak je dogovorio suradnju s Kaysarom, međutim financijska kriza uzrokovana koronavirusom primorala je klub na raskid ugovora već nakon par mjeseci.

Budući da je riječ o modernom krilnom napadaču koji ima izražene trkačke sposobnosti nema nikakve sumnje da bi ga mnogi klubovi iz HNL-a voljeli vidjeti u svojim redovima. No, pitanje je koje su ambicije samog igrača, ali povratak u HNL djeluje realno…

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Ivan Pešić

Ostale Vijesti