Bivša nada Hajduka spasila klub od ispadanja

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 04.06.19. | 17:11

Ovdje je Jairo počeo europsku turneju.

Nogometaši slovačkog Trenčina na svojoj su koži u kratkom razdoblju osjetili poznatu izreku „tko bi gore, sad je dolje“.

Prvak ove srednjoeuropske države iz 2015. i 2016., ove sezone se grčevito borio za ostanak, da bi u konačnici prvoligaški status morao braniti u play-offu s drugoligašem Popradom. U prvom susretu drugoligaš je ostvario pobjedu rezultatom 2-0 te su momci iz Treničina bili na rubu ispadanja.

Ipak, u uzvratu su brzo anulirali prednost gostiju, da bi do poluvremena Poprad smanjio na 2-1. Trebala su im dva gola za ostanak, a tada se ukazao bivši igrač splitskog Hajduka, Ante Roguljić koji je zabio gol za 3-1, da bi tri minute kasnije Corryn poentirao za konačnih 4-1 i ostanak u Prvoj ligi.

23-godišnji Roguljić bi mogao napustiti klub po završetku ove sezone jer mu istječe ugovor, prenosi dalmatinskiportal, a u Hajduku je proveo jednu sezonu, 2015./16., kada je stigao na posudbu iz RB Salzburga.

Vrijedi spomenuti kako je ovo bio prvi europski klub za koji je zaigrao današnji igrač Hajduka, Jairo, koji je 2015. godine kada je Trenčin osvojio prvi naslov prvaka, bio najbolji strijelac kluba.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

TrenčinAnte Roguljić

Ostale Vijesti