Bivša devetka Hajduka potpisala za treći klub u godini dana

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 10.08.20. | 07:02

Ugovore potpisuje, plaću dobiva, a svi su već zaboravili kako igra.

 

Ivan Bulos, Peruanac hrvatskih korijena koji je u Hajduk stigao kao pojačanje, a iz splitskog kluba otišao bez nastupa potpisao je za Fc Carlos Stein, klub iz njegove domovine.

Podsjećamo, Bulos je u Hajduk stigao u ljeto 2019., a pod ugovorom Bilih bio je sve do sredine veljače ove godine. Kako je postalo poprilično jasno kako se neće uspjeti nametnuti kod trenera Tudora za početnih 11, dogovoren je raskid ugovora.

Svega dva dana nakon raskida s Bilima, Bulos je potpisao za Sports Boyse, ali ta avantura ipak nije potrajala koliko je on htio. Posljednju utakmicu Bulos je odigrao 30. ožujka 2019. godine u dresu Deportivo Municipala.

Dodajemo za kraj kako ovaj 26-godišnjak iza sebe ima dva nastupa za reprezentaciju Perua, a njegova tržišna vrijednost već neko vrijeme kontinuirano pada te onda danas iznosi skromnih 150 tisuća eura.

Rijetko tko ga je vidio kako igra, a oni koji jesu su vjerojatno zaboravili pa evo video da se prisjetimo.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: HNK Hajduk)

 


Tagovi

transferiIvan Bulos

Ostale Vijesti