Matija Habljak/Pixsell
Matija Habljak/Pixsell

Bišćan: "Očekivao sam više, uvjerljiviju pobjedu. Bernauer? Jak na lopti, ali mora biti zreliji"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 24.06.23. | 20:10

Dinamov trener nije bio posve zadovoljan prezentacijom u Dugom Selu, ali vidio je i dobre stvari od svojih igrača

Iskren je bio Igor Bišćan nakon startne pobjede (1-0) na stotom rođendanu Dugog Sela.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Došli smo ovdje odraditi dio priprema, ova se utakmica uklopila u prvi tjedan. Iskreno, očekivao sam više, pogotovo u prvom poluvremenu, kad su na terenu bili i standardni igrači. Neću previše ulaziti u detalje, još je rano, noge su teške. Čestitam domaćinu na terenu, ambijentu i tih 100 godina", kazao je Dinamov trener i nastavio s analizom:

"U drugom poluvremenu bili smo bolji, pobijedili, iako rezultat nije bio u prvom planu. Očekivali smo uvjerljiviju pobjedu, ali pokazali su se i oni kao ozbiljna momčad, bila je to test utakmica. Odradili smo je trkački solidno, natjerali su nas na dobar angažman."

Prije 25 godina bio je u Dugom Selu kao igrač, kao dio onog debakla u Kupu.

"Prvi put sam od tada ovdje, kad se vrate te uspomene, bilo je zanimljivo. Dugo Selo je tvrd orah, želim im da ostvare ciljeve i plasiraju se u rang više."

Kako je vidio Maximea Bernauera?

"Jak je na lopti, forsirao je neke paseve, koji nisu prolazili. S loptom u nogama je kvalitetan, ali možda sam očekivao zrelija rješenja. Ne samo od njega, nego i od ostalih. Dobro radi, uklopio se, vjerujem da će biti bolji."

Perića nije bilo zbog zatezanja u preponi. Zagorac je pošteđen iz privatnih razloga. A kako je vidio mlađe igrače, Marin, Vasilj i Barišić pokazali su se dobrima u drugom dijelu?

"Dosta su bili dobri, kreirali nekoliko zanimljivih akcija. Bit će među njima borbe za tih nekoliko mjesta, volio bih vidjeti više želje i htijenja, da popune ta mjesta najbolji igrači. Trebat će nam još kvalitetnih igrača, već sam početak sezone će to zahtijevati."

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

GNK DinamoDugo SeloIgor Bišćanpripreme

Ostale Vijesti