Matija Habljak/Pixsell
Matija Habljak/Pixsell

Bišćan o ždrijebu: "Moglo je i gore i bolje. Bit će teško, ali mislim da će sve biti OK!"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 21.06.23. | 16:55

Dinamov trener osvrnuo se na ždrijeb drugog pretkola i potencijalne suparnike Modrih. Generalku će igrati protiv praške Sparte

Dinamo se priprema za novu sezonu, Modri su odradili i u srijedu jedan trening, a glavna je tema, naravno, ždrijeb drugog pretkola Lige prvaka. Dinamo će se sučeliti s pobjednikom dvoboja kazahstanske Astane i gruzijskog Dinama Tbilisi. Nije ždrijeb po želji, bilo je i boljih izbora, no, Dinamov trener Igor Bišćan sigurno ne očajava.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Sigurno da nas čeka težak posao. Astana je redovito u borbi za Ligu prvaka i ostala natjecanja, Dinamo se već susretao s oba suparnika u bližoj prošlosti. Još ne znam s kim ćemo igrati, ali Astana ima veće šanse za prolazak. No, pripremat ćemo se za jedne i za druge. Je li moglo bolje? Ha, moglo je i bolje i gore, ali siguran sam da ni njima nije drago i nisu oduševljen što su izvukli nas, to dovoljno govori. Mi ćemo se dobro spremiti, vjerujemo u sebe, mislim da će biti sve OK.", mirno je komentirao Bišćan, kojega tako čeka vrlo intenzivan ulazak u sezonu. Prvo dvije utakmice s Hajdukom, Superkup i HNL, potom taj prvi, neugodan, europski ispit. Ne samo da će Modri daleko putovati, nego su i Astana i Dinamo Tbilisi usred sezone, dok će Modri tek ulaziti u pravi ritam. Stoga će te dvije utakmice s Hajdukom dobro doći na samom početku.

"Ono što sam rekao, sam ulazak u sezonu je uvijek težak i dobro je što je ovako, dobit ćemo bolju sliku o nama. Iako nas čekaju daleka putovanja, vremenska razlika, što je u Astani umjetna trava, koju nitko od nas ne voli, nećemo se time zamarati. Bitno je da mi budemo pravi, a onda su šanse za prolazak jako velike.", zaključio je Bišćan.

Spomenimo i da je Dinamo dogovorio još jednu utakmicu na pripremama u Sloveniji, svojevrsnu 'generalku' za ulazak u sezonu, suparnik će 7.srpnja biti praška Sparta. Prije toga u Sloveniji će Modri igrati protiv Kopra i bugarskog CSKA 1948, dok će prvu utakmicu odigrati već u subotu, 24.lipnja, uveličat će proslavu 100. rođendana Dugog Sela.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

GNK DinamoLiga prvakaAstanaDinamo TbilisiIgor Bišćan

Ostale Vijesti