Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Bio je stoper Hajduka II, na početku sezone zamalo završio u Dragovoljcu, a sad karijeru nastavlja na Kosovu

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 16.01.22. | 11:00

Sve je bilo dogovoreno ovog ljeta u Sigetu, ali na kraju nije došlo do suradnje

Kad je Hrvatski dragovoljac osigurao povratak u 1. HNL krenulo se sa slaganjem rostera za viši rang natjecanja. Prolazili su razni igrači kroz probe, a mnogi od njih su tu i ostali.

Te sreće nije bio stoper Solina Domagoj Franić koji proteklog ljeta sve dogovorio s klubom iz Sigeta, trenirao s momčadi, ali ugovor na kraju nije dobio. Vratio se Franić onda nazad u Solin iz kojeg je krenuo prema Sigetu, a u Zagrebu su ostali njegovi bivši suigrači Mario Veljača i Stipe Vulikić.

Dragovoljac je u međuvremenu na putu prema 2. HNL, a spas su potražili u suradnji s Rijekom čija su postali filijala. Rijeka im je proslijedila sedam igrača koji bi trebali pomoći u borbi za ostanak.

S druge strane Franić je odradio još jednu polusezonu u Solinu, a onda je na kraju odlučio da će mijenjati sredinu. Odluka je pala da potpiše za kosovskog prvoligaša KF Ulpianu, a tu će odraditi sigurno do kraja sezone koliko mu traj ugovor.

Franić je prethodno igrao za Split, Mosor i Lučko, a potom je stigao u drugu momčad Hajduka. 2016. godine Split je zamijenio Velikom Goricom, a u Gorici se zadržao svega pola godine i otišao u Radnik iz Bijeljine koji je kasnije zamijenio češkim klubom Slovacko. Iz Češke je otišao u Uskok i na kraju u Solin.


Tagovi

Domagoj Franić

Ostale Vijesti