Slavko Midzor/PIXSELL
Slavko Midzor/PIXSELL

Bio je otpisan, a sad bi ga Dinamo mogao prodati za milijun eura

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 08.11.21. | 08:45

Njemački klub bi ga htio u svojim redovima ove zime, a prate i stopera Lokomotive

Spletom okolnosti 26-godišnji srpski napadač Komnen Andrić od otpisanog napadača postao je pravi golgeter. Zabio je u nešto manje od mjesec dana pet golova u svim natjecanjima koje igra Dinamo.

Kako javljaju Sportske novosti, Andrića je ove nedjelje u Kranjčevićevoj pratio skaut poznatog njemačkog kluba. Radi se o glavnom skautu Werdera Clemensu Fritzu. Nijemci igraju u drugoj Bundesligi, a već od zime bi u svojim redovima voljeli vidjeti Andrića.

Sportske novosti tvrde da bi pregovori zelenih i modrih trebali ubrzo početi, a problem bi mogla predstavljati cijena. Prije nekoliko mjeseci Dinamo bi ga vjerojatno pustio za prvi ponuđen iznos. Međutim sada nakon golgeterske forma i cijena mu je skočila, a Werder je spreman dati milijun eura.

Andrić po Transfermarktu vrijedi 800 tisuća eura, a s obzirom na formu ona bi mogla samo i rasti. Osim Andrića, Werderov skaut pratio je i stopera Lokomotive, Nikolu Soldu.

Soldo je ovog ljeta stigao iz Inter Zaprešića u Lokomotivu, a sin brončanog Vatrenog, Zvonimira, brzo se prometnuo u prvo lice obrane Lokosa. 20-godišnjak je nedavno i nastupio dva puta za U-21 reprezentaciju Hrvatske, a u jednoj utakmici je i zabio gol za Bišćanove izabranike.

Njegova trenutna vrijednost po TM-u je 350 tisuća eura, a ukoliko dođe do dogovora s Nijemcima mogao bi se brzo adaptirati s obzirom da je rođen u Stuttgartu gdje je njegov otac postao igračka legenda.


Tagovi

Komnen AndrićDinamo ZagrebGNK DinamoWerder

Ostale Vijesti