REUTERS/Leon Kuegele
REUTERS/Leon Kuegele

Bildov urednik nogometa: "Gvardiol ne ide u Chelsea, produljuje s Leipzigom do 2027."

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 01.09.22. | 08:22

Prijelazni rok u Njemačkoj i Engleskoj završava večeras.

Već dva dana nogometnu Europu 'trese' vijest o prelasku 'najskupljeg braniča u povijesti nogometa' Joška Gvardiola iz RB Leipziga u Chelsea, a koju je prvi iznio Fabrizio Romano. Hrvatski reprezentativac trebao bi prijeći u London za vrtoglavih 90 milijuna eura, više nego što su Manchester United i Liverpool platili za Harryja Maguirea odnosno Virgila Van Dijka, s time da bi Gvardiol do kraja sezone trebao ostati na posudbi u redovima Crvenih bikova iz Istočne Njemačke

Međutim, prema najnovijim informacijama, a koje donosi pouzdani urednik nogometa renomiranog njemačkog Bilda Chistian Falk, došlo je do obrata. Joško Gvardiol, tvrdi Falk, ne prelazi u Chelsea, nego će ostati dio momčadi iz Leipziga i potpisat će poboljšani ugovor s rokom trajanja do 2027. godine.

Ne samo to, nego Falk tvrdi kako je Chelsea, nakon dovođenja Wesleyja Fofane za 80 milijuna eura iz Leicestera spreman poslati Trevoha Chalobaha (23) na jednogodišnju posudbu u RB Leipzig. Prema Falku, dakle, Chelsea ne da neće dovesti Gvardiola u svoje redove nego će mu u RB Leipzigu napraviti - konkurenciju!

S obzirom na to da prijelazni rok u Njemačkoj i Engleskoj traje do ponoći te ćemo vidjeti koji je od velikih 'transfer' magova bio u pravu, Fabrizio Romano ili Christian Falk. (ri)



Tagovi

Joško Gvardiol

Ostale Vijesti