Denis Kapetanovic/PIXSELL
Denis Kapetanovic/PIXSELL

Bilbija i Čanađija: "Kod nas nema VAR-a u ligi, pa je ovaj 'cirkus' frustrirajući"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 27.10.23. | 08:43

Nogometaši Zrinjskog izgubili su pod Bijelim Brijegom u trećem kolu Konferencijske lige

Nogometaši Zrinjskog sinoć su odigrali odličnu utakmicu u Konferencijskoj ligi protiv varšavske Legije, zabili su tri pogotka od kojih im je samo jedan priznat, ali su 'iskusniji' Poljaci preokrenuli vodstvo Nemanje Bilbije i na kraju upisali 2-1 pobjedu i izjednačili se na vrhu ljestvice s Aston Villom koja također ima šest bodova. Zrinjski, kao i AZ Alkmaar, ima tri...

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Svi smo tužni zbog poraza, mislim da ga nismo zaslužili. Čestitam Legiji na pobjedi, ali čestitke i mojim momcima. Bili smo jaki na lopti, izgubili smo za dva - tri centimetra, ali idemo dalje. U Europi se svaka pogreška skupo plaća, ali nismo razočarali. Pokušali smo izmjenama pojačati pritisak i uspjeli smo u tome. Ulaskom Kiša dodali smo još jednu špicu, na kraju probali s Jakovljevićem u skoku, imao je šansu i Radić... Idemo dalje, uzet ćemo mi još bodova", rekao je strateg Plemića Krunoslav Rendulić.

Pred Zrinjskim je sada revanš u Varšavi, 9. studenog...

"Vjerujem da možemo dobiti u Varšavi. Može dobiti bilo koga. Trebamo imati i malo sreće, ali zašto ne. Treba vjerovati u sebe, ostaje žal za porazom, ali to je nogomet", dodao je Rendulić.

Zrinjski je odlično otvorio utakmicu, poveo u 30. minuti golom najboljeg strijelca Nemanje Bilbije koji je bio dosta revolturan suđenjem

"Na prvu smo onako, tužni. Odigrali smo jako dobru utakmicu, možda bi realno bilo da je završilo neriješeno. Skidam kapu mojim igračima, dali smo sve od sebe. Mislim da nismo zaslužili poraz, ali nogomet se igra 90 minuta, lijep pogodak je odlučio utakmicu. Nije lako, kod nas nema VAR-a u ligi, pa je frustrirajuće sve. Vjerujem sucima, ali sam tužan što bar jedan pogodak od postignutih u nastavku nije priznat", rekao je Bilbija, a VAR-a se 'očešao' i veznjak Plemića, Dario Čanađija:

""Na kraju cirkus sa VAR-om, ali to je nogomet. Čestitam momcima, na dobrom smo putu. Bitno je da nemamo velikih oscilacija i da budemo na razini".

Šestorica hrvatskih nogometaša (Marić, Radić, Tičinović, Ivančić, Čanađija, Ćuže) su započeli utakmicu, dok su onda u nastavku u igru ušla još četvorica (Malekinušić, Mišić, Kiš, Bradarić).

Prije utakmice u Varšavi, Zrinjski se okreće nastavku domaćeg prvenstva u kojem drži treće mjesto s četiri boda i utakmicom manje od Borca iz Banja Luke. Zrinjski u nedjelju gostuje kod još jednog hrvatskog kluba, Posušja. (ri)



Tagovi

ZrinjskiNemanja BilbijaKrunoslav RendulićKonferencijska ligaLegia

Ostale Vijesti