BET INFO: Kopenhagen ne gubi kod kuće, a mi dižemo tečaj u happy houru

Vrijeme Čitanja: 3min | čet. 09.03.17. | 15:11

Danski prvak već godinu i pol nije izgubio na domaćem terenu.

U domaćem prvenstvu Kopenhagen čvrsto drži prvu poziciju i neprikosnoven je na svom stadionu. Nisu poraženi u 12 prvenstvenih kola na domaćem terenu, a kod kuće nisu izgubili ni u Ligi prvaka, Porto i Leicester osvojili su samo bod u Kopenhagenu. Odličnu pripremu za ovaj susret imali su za vikend kad su u prvenstvenoj utakmici razbili Horsens s visokih 5:0 što znači da su im nišanske sprave naštimane na pravu poziciju.

Etablirali su se kao izuzetno stabilan klub, pokazali su kvalitetnu igru u Ligi prvaka u prvom dijelu sezone i definitivno spadaju među najbolje ekipe Europe van liga petice. I sljedeće sezone se od njih očekuje jak nastup u europskim natjecanjima s obzirom da već sad imaju velikih 12 bodova prednosti ispred konkurencije na prvom mjestu danskog prvenstva tokom kojeg su u 24 kola primili samo devet golova.

Ajax je s druge strane najveći konkurent Feyenoordu za naslov u nizozemskom prvenstvu. Trenutno zaostaju četiri boda, a domaći naslov značio bi im puno više od prosperiteta u Europa ligi u kojoj su u prošloj fazi izbacili Legiju pobjedom na svojoj Amsterdam Areni. Forma im je odlična nakon nastavka sezone, nemaju poraz u posljednja dva mjeseca što se tiče službenih utakmica. Ipak, danas ih čeka možda i najveće iskušenje sezone, gostovanje kod Kopenhagena čiji je stadion teško osvojiva tvrđava.

Pred današnji susret probleme im stvaraju izostanci u obrani. Standardni stoper Sanchez i bek Veltman nemaju pravo nastupa zbog kartona, a pod velikim je upitnikom i nastup drugog stopera Riedewalda o kojem će se odluka donijeti tek pred sam početak utakmice. Velik je to hendikep za momčad Ajaxa pred ovo teško gostovanje na kojem bi krucijalno bilo ostati prazne mreže, no s obzirom na situaciju i vrlo jakog domaćina do takve će situacije teško doći.

Ajax je u posljednjih deset utakmica primio samo tri pogotka, no ta statistika pada u vodu s obzirom da će vrlo vjerojatno biti bez čak tri od četiri standardna člana zadnje linije. Kopenhagen s druge strane kod kuće ne prima puno pogodaka, no uglavnom njihove utakmice ne ostaju na minimalnom broju golova, prosjek u ligi im je 2,5 po susretu. Za domaćine je igranje četvrtfinala nekog europskog natjecanja ogroman motiv stoga je jasno kako će već u današnjoj utakmici napasti i pokušati pobijediti kako u uzvratu ne bi morali tražiti prolaz ili rani pogodak, a to u najavi ističe i njihov trener.

Kopenhagen godinu i pol nije izgubio na svojem stadionu, a mi mislimo da će se ta tradicija nastaviti. Ajax dolazi s rupama u obrani i naša je preporuka tražiti pobjedu domaćina uz najmanje dva pogotka na utakmici. Domaćin zna da mora pritisnuti, Ajax ne zna igrati drukčije nego napadački stoga ipak ovdje očekujemo i pogotke. Tečaj na 'jedinicu' i 2+ trenutno je velikih 3,45, a ako ovu igru uplatite od 17 do 19 sati, mi dižemo tečaj na 3,80. Kladiti se možete na OVOM linku.

 (Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tagovi

bet infobet analiza

Ostale Vijesti