Frank Hoermann/DPA/PIXSELL
Frank Hoermann/DPA/PIXSELL

Bayern sa Stanišićem u prvih 11 Bochumu utrpao čak sedam komada, Kramariću bod u gostima (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 18.09.21. | 16:22

Dvije utakmice završile bez pogodaka

Krenulo je 5. kolo njemačke Bundeslige, a od 15:30 sati igrale su se prve četiri prvenstvene utakmice.

Arminia Bielefeld na domaćem je terenu dočekala Hoffenheim Andreja Kramarića, a susret je završio bez pogodaka, 0:0.

Borussia M’Gladbach gostovao je kod momčadi Augsburga. Domaćinima je jedan pogodak bio dovoljan za pobjedu, precizan je na asistenciju Rubena Vargasa u 80. minuti bio Florian Neiderlechner.

Bayern je ugostio sastav Bochuma i s više nego uvjerljivih 7:0 stigao do sva tri boda, a za pobjednički sastav do 62. je minute igrao naš Josip Stanišić. Već u prvih 45 minuta, imali su prednost od četiri pogotka. Domaćine je u vodstvo doveo Leroy Sane u 17. minuti, kada je odlično pogodio iz slobodno udarca s dvadesetak metara.

Pogodak Sanea pogledajte OVDJE.

Vodstvo je udvostručio Joshua Kimmich u 27., da bi na 3:0 pet minuta kasnije povisio Serge Gnabry. Bila je to hitra kontra Bavaraca, njemački napadač pohitao je po desnoj strani i loptu pospremio u suprotni donji kut protivničkog vratara.

Pogodak Gnabryja pogledajte OVDJE.

Četvrti pogodak, u 43. minuti, piše se kao autogol grčkog stopera Vassiliosa Lampropoulosa. Peti je u 61. zabio tko drugi nego Robert Lewandowski, koji je sada zabio svim njemačkim prvoligašima.

Samo četiri minute kasnije Kimmich je zabio svoj drugi za 6:0 domaćina. Konačnih 7:0 postavio je Eric Choupo-Moting u 79. minuti.

Pogodak Kimmicha pogledajte OVDJE.

Freiburg je stigao u goste Mainzu. Kao i u Bielefeldu, ni tamo navijači nisu vidjeli pogotke, momčadi su podijelile bodove.


BUNDESLIGA, REZULTATI:

A. Bielefeld – Hoffenheim 0:0

Augsburg – B. Monchengladbach 1:0

Bayern – Bochum 7:0

Mainz – Freiburg 0:0




Ostale Vijesti