Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Baturina i Šutalo otpali, Dalić pozvao Ćaleta-Cara i Marca Pašalića

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 18.03.24. | 14:50

Shodno jutarnjim najavama, pozvana su nova dva igrača

Hrvatska nogometna reprezentacija okupila se u Zagrebu pred nastup na međunarodnom prijateljskom turniru u Kairu, na kojem će nastupiti i reprezentacije Tunisa, Egipta i Novog Zelanda. Zbog ozljeda zadobivenih u utakmicama za svoje klubove, Josip Šutalo i Martin Baturina neće moći konkurirati za nadolazeće susrete Vatrenih u Egiptu.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Izbornik Vatrenih Zlatko Dalić odlučio je stoga aktivirati pretpozive braniču Lyona Duji Ćaleta-Caru i ofenzivcu Rijeke Marcu Pašaliću, koji će se priključiti reprezentativnim suigračima te kandidirati za dvoboje u Egiptu.

Reprezentaciji će se naknadno priključiti Luka Modrić, Mateo Kovačić, Mario Pašalić, Josip Stanišić, Luka Ivanušec i Borna Sosa, a Vatreni će u Zagrebu boraviti do 21. ožujka kada putuju u Kairo. Hrvatska će svoj polufinalni ogled protiv Tunisa odigrati 23. ožujka na stadionu Air Defense s početkom u 22 sata (21 sat po hrvatskom vremenu). Prvo polufinale, između Egipta i Novog Zelanda, bit će odigrano 22. ožujka 22 sata (21 sat po hrvatskom vremenu) na novom stadionu u administrativnom središtu Kaira.

Utakmica za treće mjesto na rasporedu je 26. ožujka u 22 sata po lokalnom vremenu (sat ranije po hrvatskom vremenu) na stadionu Cairo International, a istoga dana i u isto vrijeme bit će odigrano finale na novom stadionu u administrativnom središtu Kaira. (G)



Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijaHNSMarco PašalićDuje Ćaleta-CarVatreniEgipatprijateljskaPrijateljska utakmicaprijateljske utakmiceMartin BaturinaJosip Šutalo

Ostale Vijesti