Barišić i Katić osigurali prolaz u osminu finala Europske lige (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 26.02.20. | 19:51

Nova, zaslužena pobjeda Rangersa.

Glasgow Rangersi prva su momčad koja je osigurala prolaz u osminu finala Europske lige ove sezone. Nakon vrlo uzbudljivog prvog susreta u kojem su Škoti preokrenuli dva gola zaostatka za konačnih 3:2, danas smo vidjeli kudikamo događanja na travnjaku.

Domaćin je danas bila portugalska Braga, a u konačnici su Rangersi slavili s minimalnih 1:0, iako je rezultat mogao biti i veći.

Jedini gol na utakmici pao je u 61. minuti kada je sjajni Iannis Hagi u maniri Aljoše Asanovića na Mundijalu u Francuskoj asistirao Šukeru u polufinalu protiv domaćina. Srećom po Rangerse, oni su prošli bolje od brončanih Vatrenih tada i nisu dopustili Bragi da se vrati u utakmicu.

Strijelac je bio Ryan Kent koji je tako potvrdio pobjedu iz prvog susreta. Dodajmo da se rumunjski nogometaš, sin legendarnog Gheorghea Hagija ovom asistencijom iskupio za promašeni jedanaesterac u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena.

<div style="width:100%;height:0px;position:relative;padding-bottom:56.327%;"><iframe src="https://streamja.com/embed/3gWb" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width:100%;height:100%;position:absolute;"></iframe></div>

<div style="width:100%;height:0px;position:relative;padding-bottom:56.327%;"><iframe src="https://streamja.com/embed/yvwN" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width:100%;height:100%;position:absolute;"></iframe></div>

(Foto: Reuters)


Tagovi

Borna BarišićNikola KatićGlasgow RangersBraga

Ostale Vijesti