Aubameyang na meti talijanskog giganta, Topnici ga se rješavaju u pola cijene

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 26.06.20. | 09:48

Inter je bio glavni favorit za usluge brzonogog napadača, no dobio je iznenađujuću konkurenciju…

Pierre-Emerick Aubameyang gotovo sigurno napušta Arsenal, a nova destinacija bi trebala biti Serie A.

Londonski klub se nedavno povukao iz pregovora oko produljenja ugovora, a kako napadaču ugovor istječe u ljeto 2021. godine u klubu ne žele riskirati da im ode besplatno pa ga se u klubu žele riješiti već ovo ljeto i tako bar nešto zaraditi.

"Ovo je prekretnica u mojoj karijeri. Odluka će biti teška, možda i najvažnija odluka u cijeloj mojoj karijeri. Vidjet ćemo što ću odlučiti", rekao je nedavno Aubameyang.

Napadač iz Gabona po Transfermarktu trenutno vrijedi 56 milijuna eura, a iz Londonskog kluba za njega ne bi tražili više od 30 milijuna eura, točnije prodali bi ga u pola cijene.

Inter je dugo slovio kao veliki favorit za usluge brzonogog napadača, kojeg vide kao idealnu zamjenu za Lautara Martineza, no prema pisanju Le10Sporta Juventus se uključio u borbu te su se iz redova Stare dame već raspitivali oko uvjeta ugovora.

Aubameyang je u Arsenal stigao 2018. godine  iz Dortmunda za 64 milijuna eura te je za Topnike do sad upisao 100 nastupa, zabio 61 gol i pridodao 13 asistencija. Dokaz njegove kvalitete je i 20 ovosezonskih pogodaka u sezoni u kojoj Arsenal igra katastrofalno.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Paul Childs/Reuters)

 


Tagovi

Pierre-Emerick Aubameyangtransferi

Ostale Vijesti