Arsenal ovog ljeta želi bivšu Kloppovu metu

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 29.03.20. | 08:00

Topnici slažu igračku križaljku za slijedeću sezonu te traže zamjene za igrače koji će napustiti Emirates.

Arsenal je navodno bacio oko na veznjaka Betisa Nabila Fekira, kojeg vide kao idealnu zamjenu za Danija Ceballosa, koji je na jednogodišnjoj posudbi iz Reala i izvjesno je da se na ljeto vrati na Bernabeu.

Fekir je u ljeto 2018. godine bio na korak do Liverpoola, ali su se Redsi navodno zbog problema veznjaka s koljenom u zadnji trenutak povukli iz praktički dogovorenog transfera od 53 milijuna funti. Zanimljivo, da je veznjak prošao liječnički pregled na Anfieldu te se slikao s dresom Liverpoola, no dogovor je ipak na kraju propao.

Godinu dana poslije francuski reprezentativac je dres Lyona zamijenio Betisovim u transferu vrijednom 19,75 milijuna eura, no samo godinu poslije bi mogao ostvariti svoj san igranja u Premier ligi. Fekir je za klub s juga Španjolske upisao 23 nastupa, zabio sedam golova i pridodao šest asistencija. Veznjak s Betisom ima ugovor do ljeta 2023. godine, s toga će Arsenal za njegov transfer, naravno ukoliko do njega dođe, morati izdvojiti veliku svotu novaca.

Prema pisanju Dailystara, Topnici se nadaju kako bi veliku ulogu u ovom transferu mogao odigrati bivši Fekirov suigrač Alexandre Lacazette te ga nagovoriti na dolazak na Emirates.

Razumljivo je da do transfera neće doći sve dok traje pandemija koronavirusa i dok je nogomet na Otoku suspendiran, no uprava Topnika jednostavno mora tražiti rješenja  te slagati igračku križaljku za slijedeću sezonu.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Nabil Fekir

Ostale Vijesti