Arsenal i Liverpool žele igrača kojeg je Guardiola „zgrabio i nije želio pustiti“

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 07.04.20. | 11:49

Mladi Francuz oduševio je premierligaški trojac.

„Houssem je vrlo dobar igrač, nevjerojatan je. Vrlo je miran s loptom u nogama i sjajan tehničar,“ sipao je komplimente na račun mladog Francuza Guardiola.

Još tad rekao je Lyonovom čudu od djeteta da će jednog dana igrati za njega, ali u međuvremenu 21-godišnji veznjak postao je jedan od najvećih europskih talenata i privukao je pažnju još dva premierligaška giganta.

Uz premierligašku elitu, francuskog U-21 reprezentativca pod budnim okom drže Real Madrid i Juventus pa vam je otprilike jasno o kakvom se potencijalu radi.

Liverpool se nedavno uključio u utrku, a Kloppu je zapeo za oko dok je pratio razvoj Nabila Fekira. Polušpica je na koncu završila u Betisu, a Nijemac se prebacio na Aouara kojeg smatra kao dugoročno rješenje za vezni red svojih Redsa. Inicijalni pregovori već su započeli, a posao bi mogao biti težak oko 65.000.000 funti, prenose engleski mediji.

Sad bi ga i Mikel Arteta, ali s obzirom na to da će ovo ljeto imati nešto slabiji transferni budžet od ostalih zainteresiranih, mogao bi u ovoj utrci završiti kratkih rukava.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Reuters)


Tagovi

Lyonnogometni transferiHoussem Aouarprijelazni rokManchester CityLiverpoolArsenal

Ostale Vijesti