foto: Goran Kovacic/PIXSELL
foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Armada objavila priopćenje: "Ne želimo mirno gledati cirkus sudaca i VAR sobe"

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 08.02.21. | 18:15

Ljutiti su na suce.

Pred Jadranski derbi, koji se igra ove srijede od 18:05 na Rujevici, zanimljiva zbivanja okružuju riječkog prvoligaša.

U šokantnoj završnici ove subote Riječani su svladali Lokomotivu s 3:2, a utakmicu su obilježila tri dosuđena kaznena udarca. U susretu prije, protiv Šibenika, dogodio se jedan sudački prijestup koji je Riječanima oduzeo regularan pogodak nakon intervencije iz VAR sobe, otrovne strijelice usmjerene ka sudačkoj organizaciji odapeo je predsjednik kluba i dopredsjednik HNS-a, Damir Mišković, a sada nam je stiglo i priopćenje Armade, kluba navijača Rijeke.

"Došlo je vrijeme da igrači opet osjete našu podršku, a zaslužili su to, pogotovo u razdoblju kada su nas razveselili pristupom u Europi i u “kaljuži” HNL-a! Sada kad im se oduzimaju bodovi u VAR sobi, a i ne ide sve od noge svaka tri dana, zaslužuju osjetiti uživo našu podršku pa makar samo i na treningu, uz želju da što prije igrači osjete pravu podršku na utakmici pa makar i s obližnjeg brda! Nije ovo samo podrška i zahvala igračima prije jedne utakmice već i poruka da iza ovog kluba i ekipe stoje navijači, da sudačka mafija ne može raditi s Rijekom kako im se naredi jer su tribine prazne pa se osjećaju zaštićeno.

Ne želimo mirno gledati na TV cirkus sudaca koji se smješkaju dok komuniciraju s VAR sobom, a igrači se nemoćno i u nevjerici pogledavaju! Odlazak na trening je i znak da Armada ne okreće leđa i pruža momčadi još jaču podršku nakon dvije slabije utakmice i ne zaboravlja koja je zadaća iskrenog navijača, a to je gurati momčad naprijed! Zato pozivamo sve navijače Rijeke i članove Armada na trening Rijeke u utorak u 16:30h.

Okupljanje u 16h kod Docker’s Pub-a. SAMI PROTIV SVIH!"

Inače, iako imaju 15 bodova manje od Dinama i Osijeka, riječki prvoligaš ima i tri utakmice manje te su još uvijek potencijalno u igri za naslov.


Tagovi

ArmadaHNK Rijeka

Ostale Vijesti