Arjen Robben se definitivno vraća nogometu, poznato gdje nastavlja karijeru

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 27.06.20. | 18:08

Legendarni Nizozemac nije puno dvojio te je poslušao svoje srce.

Arjen Robben se vraća nogometu, vijest je to o kojoj se pisalo već neko vrijeme. No, danas je i objavljeno ime kluba čiji će dres sjajni Nizozemac nositi u slijedećoj sezoni.

Legenda Oranja se nako 18 godina vraća u Groningen, klub u kojem je prošao omladinsku školu, debitirao za seniore sa samo 16 godina te nagovijestio blistavu karijeru koju je u konačnici i napravio.

Trofeje koje je sjajni Nizozemac osvajao u dresovima PSV-a, Chelseaja, Reala i Bayerna teško je i nabrojati. No, zasigurno se može reći da je najveći trag ostavio u Bavarskom gigantu, osvojivši osam naslova prvaka Bundeslige, pet Kupova, Ligu prvaka, Svjetsko klupsko prvenstvo i brojne individualne nagrade.

Groningen je danas na svom Twitter profilu objavio veliku vijest u videu u kojem se pojavljuje sam Robben, koji se obraća navijačima s riječima da je poslušao baš njih, ali i svoje srce.

 

 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Michael Dadder/Reuters)

 


Tagovi

Arjen Robben

Ostale Vijesti