Reuters
Reuters

Ante Rebić napušta Milan? Mijenjaju ga Morata i Nigerijac iz 'hita' belgijske lige

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 30.03.23. | 19:30

Nakon četiri godine bivši hrvatski reprezentativac mogao bi napustiti San Siro.

Ante Rebić stigao je u Milan na ljeto 2019. iz Eintrachta, do sada je upisao 116 nastupa za slavni klub sa San Sira i zabio pritom 29 pogodaka uz 17 asistencija. U tekućoj sezoni ima status rezerve, nije startao ni u 10 utakmica te se sve više piše kako bi na ljeto trebao napustiti Milan s kojim ima ugovor do 2025. Tako barem navode Gazzeta dello Sport i Calciomercato, a kao Rebićevu zamjenu navode dva napadača - Alvara Moratu iz Atletico Madrida i 23-godišnjeg Nigerijca Victora Bonifacea koji je ove sezone zabio 19 golova za Royal Union St. Gilloise, drugoplasiranu momčad prvenstva Belgije i sudionika četvrtfinala Europske lige.

Za Bonifacea je, navodno, zainteresiran i Napoli koji njime misli zamijeniti imenjaka Victora Osimhena koji vjerojatno napušta Napulj na kraju šampionske sezone. Prema tome Milan želi pošto-poto prodati Antu Rebića, a spominju se i Divock Origi te Fodea Ballo Tourea i tako napraviti mjesta za dva nova napadača s kojima bi Rossoneri krenuli u pohod na novi napad na vrh Serie A.

"Milan je spreman žrtvovati Antu Rebića i Divocka Origija kako bi otvorili financijski, ali i kadrovski prostor za Bonifacea. Rebića bi prodali ili pustili da ode besplatno na kraju sezone, a Origija bi prodali samo ako dođe prava ponuda", piše Calciomercati.

Dakako, ove vijesti ulaze u domenu čistih transfer-špekulacija kojih će u narednom periodu, sigurni smo, biti sve više.

(rv)


Tagovi

Ante RebićMilanVictor BonifaceAlvaro Morata

Ostale Vijesti