Ante Rebić definitivno otpisan u Milanu, San Siro napupštaju poznati Belgijac i Senegalac

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 20.07.23. | 09:12

Iako ima ugovor do 2025., čini se da je Rebićeva epizoda u Milanu završila.

Već tjednima talijanski i domaći mediji navode kako Andrea Pioli u idućoj sezoni neće računati na bivšeg hrvatskog reprezentativca Ante Rebića, a sada je ta vijest dobila i službenu potvrdu. Pioli je objavio popis putnika koji će se u petak, 21. srpnja ukrcati u avion za SAD u kojem će se Rossonoeri pripremati za početak nove sezone koja počinje za točno mjesec dana, 20. kolovoza (Milan u prvom kolu gostuje kod Bologne).

Uz Rebića, na popisu putnika nisu se našli ni belgijski reprezentativac Divock Origi te senegalski Ballo Toure.

Rebić je u Milan stigao na ljeto 2019., na posudbu iz Eintrachta. Nakon godinu dana MIlan je otkupio Rebićev ugovor za 6.7 milijuna eura. Ukupno je za Rossonere upisao 29 pogodaka uz 17 asistencija u 123 nastupa, a 2022. osvojio je i Scudetto.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Rebić s Milanom ima ugovor do 2025. godine, godišnje zarađuje 3.5 milijuna eura i Rossoneri su ga stavili na transfer listu kako bi si oslobodio budžet za plaće pojačanjima.

Špekuliralo se da bi Rebić ovog ljeta mogao prijeći u Besiktas, no Turci mu nisu bili spremni platiti cifru koju dobiva u Milanu.

Slična je situacija s Divockom Origijem koji ima ugovor do 2026., a godišnje zarađuje četiri milijuna eura. Pioli na svoja dva napadača više ne računa, a sada je na upravi Milana da na njima nešto zarade i još ušparaju sedam milijuna eura za tekuću sezonu, odnosno ukupno, 19 milijuna za dvije odnosno tri godine.

Cijelo ljeto piše se o povratku Ivana Perišića u Hajduk. No, nakon ovih vijesti na Poljudu, umjesto Perje, možda završi Rebić...



Tagovi

Ante RebićMilanDivock OrigiLjetni prijelazni rok 2023Ljetni prijelazni roktransferi

Ostale Vijesti