REUTERS/Daniele Mascolo
REUTERS/Daniele Mascolo

Talijanski mediji: "Rebić je spakirao kofere, Pioli ga više ne treba"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 14.07.23. | 07:09

Čistka u Milanu zahvatila je i Hrvata

Čini se da je avantura za nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca Antu Rebića u Milanu nakon četiri godine završila. Kako pišu Corriere della Sera te mediji upućeni u događanja unutar crveno-crnog kluba, hrvatski napadač već je spakirao kofere i odlazi jer Stefan Pioli ne vidi kako bi mu mogao pomoći u narednom periodu.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Momčad koju vodi Pioli već je napravila nekoliko transfera, kako odlaznih, s prodajom Tonalija u Newcastle, tako i dolaznih, kupnjom dva igrača iz Chelseaja (Loftus-Cheek i Pulišić). Sve to donosi zapravo ideja jednog 'novog Milana' kojega Pioli želi stvoriti, a da bi se on ostvario potrebni su još neki transferi kako bi, logično, kroz izlazne dobio dodatna sredstva za ulaganje u ulazne. Jasno, potrebno je i stvoriti mjesta za nove igrače.

Ante je u 123 nastupa za Milan upisao 29 golova i 17 asistencija (od toga 100 u Serie A, 27 golova, 14 asista), a Pioli želi nešto drugačije, kažu talijanski mediji i tvrde - Ante je već spakirao kofere.

A kako javlja također Corriere della Sera, ima imotski as već novu opciju. To je uvijek zanimljiva - Turska. Dakle, možemo uskoro očekivati naslove iz turskih medija i o srebnom Vatrenom.

Dodajmo kako Ante nije jedini na izlaznim vratima kluba. Uz njega Talijani primarno spominju Charlesa De Ketelaerea, a navodno bi još tri igrača uskoro mogla pozdraviti Stefana Piolija. Bio bi to Junior Messias (za kojeg bi se Torino mogao javiti), Matteo Gabbia i Ballo-Touré (moguć odlazak u Bolognu). (eg)



Tagovi

Ante RebićSerie AStefano PioliMilanLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti