HNK Gorica
HNK Gorica

Angelovskom puna podrška kluba i sve ovlasti u sportskom sektoru

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 25.10.22. | 20:31

Izvršni odbor Gorice stao je uz trenera dajući mu bezrezervnu podršku uoči sutranjeg ogleda s Hajdukom na Poljudu

U predvečerje okršaja s Hajdukom na Poljudu, vodstvo Gorice, odnosno izvršni odbor kluba, održao je sjednicu iz koje je izašao unisoni stav potpore Igoru Angelovskom.

“IO HNK Gorice na današnjoj je sjednici dao punu i bezrezervnu potporu treneru i sportskom direktoru Igoru Angelovskom sa svim ovlastima i bez ikakvih ograničenja do kraja natjecateljske sezone”, stoji u priopćenju koje je klub plasirao na službenim stranicama kluba večeras.

Pojam “sportski direktor” u priopćenju ne bi trebalo buniti jer je Angelovski službeno licenciran kao sportski direktor kluba i prilikom dolaska u klub je načelno dogovoreno da se pozabavi i tim dijelom posla. Međutim, odlukom kluba sada će kompletno preuzeti sportsku politiku kluba bez ikakvih ograničenja i s punim povjerenjem kluba i predsjednika Črnka.

Dakle, Angelovski će donositi konačne odluke što se tiče sportskog sektora, dok će se Črnko baviti financijama i završnim pregovorima tijekom ulaznih ili izlaznih transfera.

Ovim potezom je klub poslao jasnu poruku potpore uoči ključnih utakmica koje čekaju Goricu u borbi za očuvanje prvoligaškog statusa. Angelovski nema problema s novim izazovima jer je nešto slično radio u FK Rabotnički gdje je nakon aktivne karijere postao sportski direktor, potom trener pa izbornik Makedonije. Kao sportski direktor “otkrio” je cijeli niz igrača koji su kasnije ostvarili respektabilne inozemne karijere a nešto slično od njega se očekuje i u Gorici.


Tagovi

Igor AngelovskiHNK GoricaHajdukNenad Črnko

Ostale Vijesti