PIXSELL
PIXSELL

Angelovski: "Ponudio sam ostavku iz moralnih razloga"

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 24.10.22. | 12:47

Trener Gorice potvrdio je ekskluzivnu informaciju Germanijaka da je ponudio ostavku predsjedniku Črnku nakon Lokomotive, a koja je odbijena

Nenad Črnko i Igor Angelovski dali su si tjedan dana vremena. Dvije utakmice od kojih jedna mora donijeti Gorici prijeko potrebne bodove da bi se krenulo prema zoni spasa. Prva je Hajduk na Poljudu u srijedu (16.30, MAXSPORT1), druga protiv Belupa u Gorici sljedeći vikend.

U najavi dvoboja s Hajdukom, trener Angelovski je potvrdio ono što je Germanijak donio svojim čitateljima u subotu navečer; da je ponudio ostavku predsjedniku kluba nakon poraza od Lokomotive.

“Iz profesionalne i moralne obaveze osjetio sam da moram otići do predsjednika i ponuditi mu ostavku. Predsjednik to nije prihvatio i sada se spremamo za Hajduk. Dogovorili smo neke stvari kako da pokušamo ovo izvući. Mislim da možemo, da igrači trebaju razumjeti situaciju, skupiti glave i izvući što možemo iz ove četiri utakmice do kraja polusezone”, rekao je Angelovski dodavši kako je Gorica protiv Lokomotive igrala dva različita poluvremena. U prvom su loše ušli u utakmicu, u drugom rano zabili i bili bliži tom drugom golu koji bi okrenuo utakmicu, ali na koncu je Lokomotiva bila ta koja je zabila.

“Za Hajduk ne treba priprema niti motivacija. Dolazimo u nogometnu atmosferu protiv kluba za kojeg znamo što znači u hrvatskom nogometu. Gorica je pokazala da može parirati svakome. Držali smo se do 98. minute, i znamo što se događalo na utakmici, ali ovo je sasvim nova priča. Nisam pobornik da razmišljam u smjeru da nemam na Poljudu što za izgubiti već da mogu mnogo dobiti. Puno bi nam i bod značio”, poručio je trener Gorice. Priznao je Angelovski da mu nije ugodno biti u ovoj situaciji, ali da je to motiv više za njega i igrače da pokažu karakter.

HNL, 4. kolo

Zaostala utakmica

Srijeda, 26. listopada

Hajduk - Gorica (16.30)


Tagovi

Igor AngelovskiNenad ČrnkoHNK GoricaHajdukHNLHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti