PIXSELL
PIXSELL

Angelovski: "Hajduk nije bio prvak 18 godina, Dinamo mu bježi i moraju igrati na pobjedu. To je naša prilika"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 13.10.22. | 15:16

U Velikoj Gorici je voda došla do grla. Gorica mora početi skupljati bodove a u goste im stiže težak protivnik

Do Rijeke je Gorica igrala dobro, ali redovito je ostajala kratkih rukava u bodovnom smislu. Protiv Rijeke nit’ je osvojila bodove nit’ je igrala dobro. Zadnji su na ljestvici a u goste im dolazi Hajduk. Dakle, u Velikoj Gorici je voda došla do grla, a u goste im stiže Hajduk.

“Odmah nakon Rijeke sam rekao da je ovo jedna od najslabijih utakmica koju smo odigrali. Moramo biti svjesni i samokritični”, posipao se pepelom Igor Angelovski dodavši kako su i tako “slabi” kreirali tri dobre prilike za gol, da ih Rijeka nije izdominirala već da su zabili iz prve prilike i stekli psihološku prednost.

“Dobro smo analizirali utakmicu, igrači su svjesni da nisu bili na razini i kroz trening sam osjetio da su dobro reagirali”, naglasio je trener Gorice izrazivši nadu da će u subotu (19.05, MAXSPORT 1) navijačima servirati onu Goricu koja je bila prije Rijeke, ali s boljom realizacijom.

“Možda nam je trebao doći Hajduk za tu pozitivu. To je motivacija sama po sebi i ne sumnjam da će biti na najboljoj razini što se tiče toga, ali želim da su na toj razini i što se tiče kvalitete”.

Što se izostanaka tiče, Angelovski ne može računati na kapetana Jovičića koji ima tri kartona. No, vraćaju mu se u kadar neki kojih iz istog razloga nije bilo protiv Rijeke. Kakvu Goricu možemo očekivati protiv Hajduka Angelovski je otkrio u nastavku:

“Moramo imati veći posjed lopte nego protiv Rijeke, sigurniji pas odnosno smanjiti greške. Treba biti agresivniji u organizaciji igre te svakako poboljšati realizaciju”.

A što se tiče protivnika, trener Gorice priznao je da gleda sve njihove utakmice ali i da zna da su pod pritiskom.

“Hajduk nije bio prvak 18 godina, sada im Dinamo bježi osam bodova i moraju igrati na pobjedu. Na nama je da iskoristimo to”, podvukao je Angelovski dodavši kako Hajduk nisu samo Livaja i Bijuk već da je tu puno igrača koji su kvalitetni. Uostalom, Sahiti je debitirao u Makedoniji kod njega, poznaje i Atanasova

Treneru Gorice društvo je pravio Toni Fruk, najbolji igrač prvoligaša iz Velike Gorice koji je prenio stav svlačionice.

“Nismo zadovoljni stanjem na tablici. Iako su nas mnogi otpisali, jer im je mjerilo bila Rijeka, atmosfera nije toliko loša u svlačionici. Uostalom, negativna atmosfera nam ne bi ništa donijela. Moramo imati 100 posto vjere u sebe. Krenuti svako od sebe pa potom ekipno da izađemo kao muškarci na teren”, poručio je Fruk dodavši kako niti Hajduk nema pravo na grešku ako želi stići Dinamo što bi Gorica mogla iskoristiti.


Tagovi

HNK GoricaHajdukHNLToni FrukIgor Angelovski

Ostale Vijesti