Majstorović i Bočkaj. Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Majstorović i Bočkaj. Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Andrić: "Na poluvremenu smo se dogovorili da onako više ne može", Bočkaj: "HD je puno bolji nego jesenas" (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 03.04.22. | 19:59

Strijelac i asistent za 1:0, Komnen Andrić i Petar Bočkaj, stali su pred mikrofone nakon pobjede Dinama protiv Hrvatskog dragovoljca 2:0 u 29. kolu 1.HNL

Zazivali smo Komnena Andrića u najavi, jer igrao je dobro u Koprivnici prije stanke, a bivši mladi reprezentativac Srbije opravdao je trenerovo povjerenje i protiv Hrvatskog dragovoljca, zabio momčadi iz Sigeta i treći put zaredom ove sezone, ovaj put za vodstvo od 1:0, odmah na početku drugog poluvremena.

„Izuzetno loše smo ušli u utakmicu. No, do odmora smo stvorili nekoliko polušansi. Na poluvremenu smo konsolidirali redove, dogovorili se da izađemo puno bolje i to smo napravili, a poslije toga sve je bila rutina“, kazala je Plava 'devetka'.

Imao je Andrić i u 1. poluvremenu najbolju priliku, no Šubarić je reagirao poput Pjatova ili nekad Šovkovskog.

„Pa dobro, bio sam malo kratak na toj lopti, skoro da sam ju jedva dohvario, trebao sam i morao bolje, no čestitam njihovom golmanu na izvanrednoj reakciji.“

Pomogla je Andriću dvotjedna natjecateljska stanka.

„Uspio sam u tih 15 dana da se pripremim, radili smo jako, intenzivno. Možda smo u prvom poluvremenu izgledali malo umorno, ali razlog tome je i što nam se puno reprezentativaca tek vratilo, nisu se još uspjelo regenerirati, to nas je malo poremetilo jer nismo svi na istoj razini spreme ovaj put bili. No, glavno da je sve dobro završilo“, poručio je Andrić, kojem je ovo bio šesti pogodak u 20. nastupu u HNL-u ove sezone.

Petar Bočkaj imao je nekoliko opasnih situacija i udaraca, a u 46. minuti je asistitrao Komnenu Andriću za vodeći pogodak.

„Ušli smo jako loše u utakmicu, srećom nismo primili gol, no kako je vrijeme odmicalo preizimali smo konce igre i mislim da smo zasluženo pobijedili“, kazalo je Božićno pojačanje Modrih.

Diže se Pero Bombardero iz utakmice u utakmicu.

„Dajem sve od sebe iz treninga u trening, hvala Bogu da se nešto od toga odražava i na terenu, na utakmicama. Nadam se da će se i dalje“.

Navikao se već pomalo Bočkaj na ulogu lijevog bočnog, dakle ne beka nego onog koji pokriva cijeli bok, u oba smjera. Nije nastupio u Koprivnici prije stanke, sad je dobio prednost nad Štefuljom.

„Volim igrati tu poziciju, iako je jako zahtjevna, treba puno trke i rada da je se kvalitetno odigra, ali takav sam tip igrača, dajem sve od sebe i to je to“.

Hrvatski dragovoljac je bio čvrst i opasan kao da je došao iz ukrajinske lige.

„Imali smo dosta problema početkom utakmice, mogu reći da se HD jako dobro postavio. Puno bolju momčad ima Hrvatski dragovoljac nego jesenas“, poručio je Bočkaj.




Tagovi

Petar BočkajGNK DinamoHrvatski dragovoljacKomnen AndrićDinamo Zagreb

Ostale Vijesti