REUTERS/Albert Gea
REUTERS/Albert Gea

Ancelotti: "Uživao sam s Bjelicom, a legende poput Modrića zaslužili su mogućnost birati o svojoj budućnosti"

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 11.12.23. | 22:35

Trener Reala upitan je i bi li se kao trenerska legenda trebao umiroviti u Realu

Union Berlin će ugostiti Real Madrid u šestom kolu Lige prvaka. Poznanici Nenad Bjelica i Carlo Ancelotti opet će se sastati nakon nekoliko godina, a ovo će im biti prvi puta da će voditi svoje momčadi jedan protiv drugoga.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nenad Bjelica otkrio je da je prije sedam, osam godina pogledao jedan Ancelottijev trening zahvaljujući jednom zajedničkom prijatelju te je nahvalio Talijana, a isto je učinio i trener Real Madrida za Osječanina.

"Došao je kako bi pogledao jedan trening. Dobro smo se proveli. Uživali smo razgovarajući o nogometu. Drago mi je što ponovno radi", rekao je Ancelotti i ustvrdio da njegovu momčad očekuje drugačija utakmica od one koju su dobili na Santiago Bernabeu u finišu golom Bellinghama 1-0.

"Promijenili su se sustav i strategija. Igrat će ofenzivnije nego na Santiagu Bernabeuu. Svaki trener ima svoje ideje, u nogometu nema tajni. Bit će zabavna utakmica".

Trener Reala upitan je i bi li se kao trenerska legenda trebao umiroviti u Realu.

"Nisam legenda, ja sam samo trener. Igrači s fantastičnim karijerama su legende, oni moraju ovdje završiti karijeru.... Igrači biraju što žele radi, te legende poput Kroosa, Modrića, Nacha... Zaslužili su mogućnost birati što će raditi u budućnosti", poručio je Ancelotti.



Tagovi

Carlo AncelottiNenad BjelicaLiga prvaka

Ostale Vijesti