Ancelotti: "Modrić je primjer cijeloj momčadi, ne izgleda kao igrač koji je ušao u 39. godinu"

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 26.02.24. | 08:00

Hrvatski veznjak riješio je utakmicu u korist Madriđana

Luka Modrić novim je magičnim potezom pokazao da zaslužuje veću minutažu od Carla Ancelottija. Hrvatski veznjak donio je pobjedu Real Madridu u dvoboju protiv Seville fantastičnim pogotkom u 81. minuti, svega šest minuta nakon što je ušao u igru.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Naravno, nakon ovakvog poteza, talijanski strateg na konferenciji za medije nakon utakmice, bio je upitan o budućnosti Hrvata u dresu madridskog kluba.

"Budućnost je u Modrićevim rukama, on će odlučiti što želi iduće sezone. Moramo samo pričekati njegovu odluku", izjavio je Ancelotti na konferenciji za medije u Madridu.

Modriću ugovor traje do kraja sezone.

"On, Toni Kroos i Nacho Fernandez su u istoj situaciji", rekao je Ancelotti o trojici igrača kojima istječe ugovor za četiri mjeseca.

"Klub ima dovoljno vremena za srediti to idućih mjeseci", dodao je trener.

O statusu Modrića u momčadi, u trenutku kada nema potpisan novi ugovor, rekao je:

"Savršeno razumijem što može misliti Modrić kada ne igra jer sam ja i sam to doživio kao igrač. Unatoč tome Modrić ne izgleda poput igrača koji je ušao u 39. godinu", izjavio je.

Kapetan Hrvatske svojim je pogotkom dodatno učvrstio Real Madrid na prvom mjestu.

"Proslavili smo taj Lukin pogodak jer je to zaslužio. Zabio je sjajan pogodak i puno doprinio nakon što je ušao u igru. Jako mi je teško kada ga držim na klupi za pričuve, ali on svakodnevno pokazuje da je primjer čitavoj momčadi", rekao je trener nakon utakmice na Santigao Bernabeu, pa dodao:

"Kako mogu pomoći Modriću? Teško je to. Razumijem kada je Luka tužan, ali ovo nije njegov kraj. Cijeli svijet to misli, ali nije. I dalje ima energije, ovo nije kraj njegove karijere. Pogledajte ga samo, pa on ima 39 godina!



Tagovi

La LigaPrimeraReal MadridLuka ModrićSevillaCarlo Ancelotti

Ostale Vijesti