Screenshot
Screenshot

VIDEO/FOTO Maestrooooo! Dame i gospodo, Luka Modrić u 39. godini života za pobjedu Real Madrida protiv Seville!

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 25.02.24. | 23:05

U igru je ušao samo šest minuta ranije i tako pokazao kako je i dalje crème de la crème svjetskog nogometa!

Tisuće i tisuće tekstova napisane su o njemu, a dojma smo da još uvijek nije sve rečeno. Baš kao što i on sam misli da još uvijek nije rekao svoju posljednju riječ na nogometnim terenima i najvećim svjetskim pozornicama. Kažu da je star, da je vrijeme za neke nove klince, ali u nogometu ne postoji staro i mlado, postoji samo dobro i loše. A Luka nije dobar, Luka je najbolji. I takav će biti sve do onog dana kad sam ne odluči da je dosta.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Jedinstven je, neponovljiv, najbolji ikada kojeg je Hrvatska dala svijetu. On je netko čijim se potezima, radnoj etici i ponašanju divi i mlado i staro. I oni koji su u penziji i oni koji su u vrtiću. Svi oni gledaju Luku i uživaju. Majstor je, sve zna, sve vidi, sve osjeti. I uvijek, ali baš uvijek, kad ga čovjek najviše treba - on isporuči.

A tako je bilo i ove nedjelje!

Real Madrid je u pretposljednjoj utakmici 26. kola La Lige na domaćem terenu ugostio Sevillu. Kraljevska momčad bila je bolja, ali nikako nisu pronalazili put do gola Andalužana. Preciznije, jesu jednom, ali nakon pregleda VAR-a Vasquez je ostao bez pogotka što je prilično naljutilo Carla Ancelottija.

Lomio je Real Madrid goste, nizao prilike, ali lopta jednostavno nije htjela u gol. I onda je Talijan u igru ubacio Maestra, U 75. minuti, umjesto Nacha, kapetan je izašao, kapetan ušao. I ovaj drugi je onda presudio.

U 81. minuti Luka je zabio za pobjedu Kraljevske momčadi. Izvan 16-erca, odmjeren udarac nakon magičnog primanja koji je ujedno bio i dribling. Ne uče se takve stvari, s tim se jednostavno moraš roditi.

Svijet mu se već sada divi, a i narednih će dana sigurno puniti naslovne strane najtiražnijih i najpoznatijih svjetskih sportskih medija. Ne zato jer je fora, ne zato jer ima super frizuru i jer su njegove izjave klikane, lajkane, sherane. Zato jer je Luka - Luka. Nogometna vječnost i poezija. Savršenstvo u veznoj liniji. Igrač koji je drugačiji od drugih.

Pobijedio je na kraju Real Madrid s 1-0, a drugi Lukin pogodak ove sezone to im je omogućio. Kakva je to nogometna genijalnost, kakva je to nogometna veličina. Nemamo više riječi za Maestra, samo duboki naklon. Naklon za majstora, naklon za Najvećeg. Naklon za Luku.

Pogodak Luke Modrića za pobjedu Real Madrida pogledajte OVDJE (Arena Sport)



Tagovi

Luka ModrićReal MadridLa Liga

Ostale Vijesti