Reuters / Sergio Perez Livepic
Reuters / Sergio Perez Livepic

Ancelotti i španjolska javnost očarani Modrićem: "Bio je savršen, nakon blijedih izadanja je zabljesnuo!"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 02.02.24. | 08:00

Iako su neki mislili da ide prema svome kraju, Vatreni je pokazao da ima što još za pokazati

Hrvatski kapetan Luka Modrić vratio se među početnih 11 Reala u utakmici protiv Getafea. Odradio ju je do kraja, a Madriđani su u toj zaostaloj utakmici 20. kola slavili 2-0 i preskočili Gironu na vrhu ljestvice.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Carlo Ancelotti bio je oduševljen Modrićevim izdanjem.

"Modrić je bio savršen, najbolji s loptom. Odigrao je vrlo kompletnu utakmicu, on je postavio ritam utakmice. Igrao je savršeno u momčadi s puno energije i uzrokovao je tranzicije Valverdea, Viniciusa i Bellinghama. Obožavam kako igraju i tu njihovu povezanost na terenu."

Pohvale nisu krili ni tamošnji mediji. Marca je Modrića ocijenila osmicom. Više od njega dobio je samo Joselu, strijelac oba gola, koji je nagrađen devetkom. Tako Marca piše:

"Odigrao je dobru loptu za Joselua koji je pogodio gredu. Bio je svježiji i bolji u prvom poluvremenu, a dijelio je svoje poznate specijalitete kuće. Ovo su dobre vijesti za Modrića jer činilo se da Luka ide prema svom kraju. No nakon blijedih izdanja zabljesnuo je kod Getafea. Pokazao je klasu u igri te jako dobro surađivao s napadačima", piše Marca u tekstu pod naslovom "Modrić je povratio svoj sjaj" u kojem dodaje: "Modrić je na ovoj utakmici bio blizu najbolje verzije sebe."





Tagovi

Luka ModrićGetafeLa LigaCarlo AncelottiReal Madrid

Ostale Vijesti