REUTERS/Matthew Childs
REUTERS/Matthew Childs

Američki izbornik: "Teško je nositi se s ovim, ne postoji često ovakva veza"

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 03.12.22. | 19:47

Američki izbornik ponosan je na svoje izbornike

Izbornik SAD-a Gregg Berhalter priznaje da je poraz od 3-1 u osmini finala od Nizozemske 'teško podnijeti' jer su Stars and Stripes ispali sa Svjetskog prvenstva u Kataru.

"Danas smo ostali kratki, ali ne zbog nedostatka pokušaja, ne zbog nedostatka truda. Mislim da su dečki uložili sve što su imali u ovu utakmicu, a mi smo je, nažalost, izgubili. Tako je teško nositi se s tim. To je tako dobra ekipa, tako bliska grupa dečki." rekao je Berhalter nakon utakmice za Fox Sports.

"Ne postoji često takva veza između suigrača i osoblja, i svih ostalih. Stvarno ponosni na ovu grupu, ali gorko razočarani večerašnjim rezultatom. Mislim da smo malo napredovali. Znate, mislim da kad ljudi pogledaju naš tim, vide jasan identitet, vide dečke koji izlaze van i bore se jedan za drugoga. Oni vide talent na terenu. Dakle, napredovali smo. Ali ove noći, izdržali nismo."

Tyler Adams, kapetan reprezentacije SAD-a, kaže:

„Tužni smo zbog ispadanja. Mislim da je nedostatak iskustva utjecao na konačni rezultat. Mi smo ipak najmlađa momčad od svih u osmini finala. Nizozemci su puno iskusniji i kada im ponudite prilike oni će to iskoristiti. Griješili smo u nekim trenucima i to je bilo kobno u svemu“.



Tagovi

američka nogometna reprezentacijaKatar 2022

Ostale Vijesti