Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Almeyda: "Preuzeli smo rizik i to nas je odvelo do pobjede. Hvala na tretmanu koji smo imali u Hrvatskoj"

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 15.08.23. | 22:35

Trener AEK-a bio je prezadovoljan pobjedom na Maksimiru, ali i svjestan kako još ništa nije gotovo

Trener AEK-a isijavao je zadovoljstvo nakon što je njegova momčad odnijela pobjedu na Maksimiru. Argentinac Matias Almeyda ovako je vidio dvoboj s Dinamom:

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Mislim da smo znali protiv kakvog protivnika igramo. Dinamo je kvalitetan i radi razliku kada imaju posjed. U drugom poluvremenu smo znali što radimo. Inzistirali smo na svojoj igri i to smo pokazali u nastavku. Rezultat ovaj još ništa ne ne znači, čeka nas uzvratna utakmica u Ateni", rekao je Almeyda u uvodu. Potom je trener AEK-a išao detaljnije

"Znali smo kako Dinamo želi igrati. Podbacili smo u prvom poluvremenu jer smo osjetili napetost. Ipak nam je to bila prva utakmica u Europi. Kasnije je ta napetost nestala, krenuli smo svim silama okrenuti rezultat i na koncu smo uspjeli u tome. Preuzeli smo rizik i to nam se vratilo u nastavku", dojam je koji nosi Almeyda koji je imao i poruku za navijače grčkog kluba.

"Pobjedu posvećujem navijačima i obitelji preminulog navijača. Želim se zahvaliti svima u Hrvatskoj. Imali smo dobar tretman, od policije do hotelskog osoblja. Ne mogu svi biti krivi za poteze pojedinaca. Sigurnost je najvažnija i vjerujem da nećemo imati problema na povratku", poručio je trener AEK-a.



Tagovi

AEKAEK AtenaGNK DinamoKvalifikacije za Ligu prvakaMatias Almeyda

Ostale Vijesti