Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Ademi u Dinamo? Bit će teško, ne i nemoguće!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 23.08.23. | 17:10

Dinamo nije jedini europski klub koji bi htio Ademija u svojim redovima, a saznajemo kako se u Maksimiru intenzivno razmišlja o još jednom povratku

Arijan Ademi vraća se u Dinamo? Dalje od upitnika ipak se ne može. Barem za sada. Vijest koja se poput požara proširila medijskim eterom zapalila je “modri” navijački puk.

Dakle, prema informacijama Germanijaka - Dinamo je doista krenuo u operaciju vraćanja kapetana, ali razgovor koji je obavljen bio je isključivo načelne prirode. Što je i jasno jer o tome zapravo konačnu riječ ima njegov aktualni poslodavac.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

I to je dosta visoka prepreka, barem u financijskom smislu. Prema našim informacijama - povratak Ademija u Dinamo koštao bi “modre” 1,65 milijuna eura za jednu sezonu. I to pod uvjetom da bivši kapetan ponudi popriličan skonto na svoja primanja, a što neće biti problem. Barem poznavajući Ademijevu sklonost grbu Dinama.

Međutim, saznajemo kako Dinamo nije jedini europski klub koji bi htio Arijana Ademija u svojim redovima. Kako se sezona u Kini bliži kraju (regularni dio završava početkom studenog), sve je više zainteresiranih koji bi “priveli” Akija u svoje redove. Opcija je nekoliko, od posudbe s pravom otkupa do transfera.

Zna se što Ademiju znači Dinamo i da je to posebna jedna veza. Međutim, ako je Ademi dao riječ nekom drugome, e onda će to biti problem. Jer, poznavajući bivšeg kapetana - stisak ruke i obećanje je u njegovu slučaju jače od svakog ugovora! Kako će se rasplesti priča, za sada je nejasno. Bit će teško dovesti Ademija u Dinamo, ali ne i nemoguće.

Inače, osim Ademija, saznali smo kako se u Maksimiru intenzivno razmišlja o povratku još jedne vedete. Amer Gojak jedan je od onih koji je pisao povijest Dinama zlatnim slovima. Trenutno je u Ferencvarošu gdje traži izlaz. Ugovor je čvrst, ali i njegova želja za povratkom u Zagreb je još čvršća. A navodno niti u Dinamu nisu imuni na tu opciju… Eto, kada bi se neke stvari poklopile, lako bi Jakirović mogao imati okosnicu s kojom je Bjelica harao Europom. Živi bili pa vidjeli. Do 8. rujna i kraja prijelaznog roka dovoljno je vremena za velike stvari. A u Maksimiru su očito izašli iz okvira koje su si sami nametnuli i počeli razmišljati globalno!



Tagovi

Arijan AdemiGNK DinamoLjetni prijelazni rok 2023Sergej JakirovićAmer Gojak

Ostale Vijesti