76-ers i Netsi pometeni, Lukina magija u produžetku: Dive mu se LeBron i Curry (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 24.08.20. | 09:08

Nevjerojatni Slovenac… Mah, ionako ste već vidjeli što je napravio.

Njegov Dallas stigao je do poravnanja u prvoj rundi doigravanja protiv LA Clippersa i sada je ukupni rezultat 2:2

Prije početka utakmice, Luka se na centru terena pozdravio s Montrazellom Harrellom, krilnim centrom LAC-a koji ga je rasistički vrijeđao u prethodnoj utakmici. Luka je ispao 'veći', prihvatio je ruku isprike i okrenuo se onome što slijedi – utakmici broj četiri.

Da ne duljimo, nakon jako zanimljivih 48 minuta, utakmica je otišla u produžetke. Za LAC najbolji je bio Leonard, za Dallas naravno Dončić, ali ono što smo vidjeli u sinoćnjoj utakmici neće se tako brzo zaboraviti.

Na semaforu je ostalo  3,7 sekundi, rezultat je bio na strani Clippersa 133:132, ali iako je cijeli svijet znao kome ide lopta, pomoći nije bilo. Luka je zabio – s devet metara – preko ruke – sa zvukom sirene tricu koja je dovela njegov Dallas do poravnanja.

Video kako je to izgledalo pogledajte u nastavku teksta.

Od ostalih utakmica valja naglasiti kako su Raptorsi pomeli Netse, Celticsi 76erse, te da će spomenute dvije momčadi igrati u drugoj rundi. Bile su to glatke i očekivane pobjede, iako je veliko razočaranje da momčad koja ima Simmonsa i Embiida izgubi 'bez ispaljenog metka' od Bostona, grada koji im je oduvijek rival u sportskom svijetu, neovisno o kojem sportu pričamo.

Pazite sad ovo, utakmica u kojoj su dva igrača imala 50 poena toliko je u drugom planu da se o njoj praktički ni ne priča. Naime, Utah je stigao do vodstva u seriji 3:1 nakon što su rezultatom 129:127 u nevjerojatno tijesnoj utakmici porazili Denver, a prva imena utakmice bili su Mitchell s 51 poenom i sedam asistencija te Murray s 50 peona i 11 skokova.

Fantastična večer u NBA ligi!

(foto: USA TODAY Sports)

 


Tagovi

playoffLuka Dončić

Ostale Vijesti