EVGENIA NOVOZHENINA/Action Images
EVGENIA NOVOZHENINA/Action Images

55 i dosta: Legia otpustila trenera koji je iz prve momčadi potjerao Lirima Kastratija i još trojicu igrača

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 26.10.21. | 13:30

Poznat je i njegov nasljednik.

Ništa neočekivano u Varšavi – čelnici Legije smijenili su dosadašnjeg stratega Czeslawa Michniewicza nakon katastrofalnog ulaza u sezonu te je kao njegovog zamjenika imenovan Marek Golebiewski.

Michniewicz je postao glavni trener kluba ovog ljeta, a na klupi ponajvećeg poljskog kluba zadržao se svega 55 dana. Legija je trenutno 15. momčad poljske Ekstraklase, a imaju samo jedan bod više od Warte koja je trenutno u zoni ispadanja.

Podsjetimo, bivši izbornik mlade reprezentacije Poljske prekjučer je udaljio Lirima Kastratija i još trojicu igrača iz prve momčadi Legije, ali taj njegov potez nije se pokazao naročito važnim budući da je nedugo nakon toga dobio otkaz.

Kastrati je ovog ljeta prešao iz Dinama u Legiju za 1.3 milijuna eura, a u istom prijelaznom roku su klub napustili Marko Vešović kojem je istekao ugovor te je kao slobodan igrač prešao u Qabalu te Josip Juranović koji je za tri milijuna eura preselio u škotski Celtic.

22-godišnji Kosovar je u Ekstraklasi ove sezone skupio pet nastupa (bez učinka), ali je zato u Europskoj ligi postigao jedini pogodak na utakmici protiv Spartak Moskve u gostima kojim je svojoj momčadi osigurao tri boda. Kastrati je bio precizan i na Kup utakmici protiv Wigryja, a dosad je za Legiju skupio devet nastupa, dva pogotka i jednu asistenciju.

Podsjetimo, Legiju su ne tako davno vodili Dean Klafurić i Romeo Jozak, a veliki trag u klubu su ostavili Domagoj Antolić i Ivica Vrdoljak.


Tagovi

LegiaLirim KastratiEkstraklasa

Ostale Vijesti