Wendell Cruz/USA Sports Today
Wendell Cruz/USA Sports Today

Košarkaška vijest godine u Lijepoj našoj: Mario Hezonja vraća se u reprezentaciju!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 26.05.21. | 12:32

Napokon!

Ima onih koji neće biti oduševljeni, a ima onih koji ovo jednostavno nisu mogli dočekati – Mario Hezonja vraća se u reprezentaciju. Sportske novosti plasirale su ova vijest koja će sigurno odjeknuti poput bombe u medijskom prostoru.

Bivši član Barcelone, Orlanda, NY Knicksa i Potlanda vratio se u Europu i potpisao za klub za kojeg navija cijeli život – grčki Panathinaikos. Super Mario je od strane navijača dočekan na spektakularan način, a on im je za sve to vratio svojim predstavama na košarkaškim parketima. Igrao je jako dobro, pokazao da je klasa i da za njega – kad se riješi nekih mušica – itekako ima mjesta u NBA ligi.

Hezonjine predstave nisu prošle ispod radara te nije dugo trebalo da se pokrenu špekulacije kako bi se ovog ljeta mogao vratiti u Barcelonu. No, zasad o tome nema nekih konkretnih informacija…

Za hrvatsku javnost i ljubitelje košarke, koja već godinama nije onakva kakva bi trebala biti, danas je stigla informacija kako se Hezonja vraća u reprezentaciju. Nije ga bilo pet godina, a kad su krenule stizati prve kritike, Super Mario nije na njih najbolje reagirao te se sa cijelom situacijom krenuo 'zafrkavati'.

Nema sumnje da Hezonja želi, mora i treba biti dio hrvatske reprezentacije. On je trenutno jedan od najboljih hrvatskih košarkaša, a u godinama kad igre reprezentacije nije ni izbliza što je nekad bila, pomoć od onih koji svakako mogu pomoći je potreba. Čak i neophodna.

Hezonja može jednako kvalitetno pokriti nekoliko pozicija, a mnogi čak vjeruju da ne bi bila nikakva 'ludost' njegovu kvalitetu probati iskoristiti na poziciji playmakera.

Super Mario, igrač koji je lijepo banane LeBronu Jamesu, koji je prekoračio Giannisa kad je Grk pao na parket nakon pokušaja blokade, koji ima mekanu ruku i prekrasnu mehaniku šuta, koji fizički i motorički djeluje fantastično se, napokon, vraća!

Izgleda kako se napokon odmorio…


Tagovi

Mario HezonjaHrvatska košarkaška reprezentacijaHKSPanathinaikosNBA

Ostale Vijesti