USA Today Sports
USA Today Sports

Zubac solidan u pobjedi Clippersa, Hayward isplaćuje milijune

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 25.01.21. | 08:22

Skupo plaćena zvijezda Hornetsa mnogima je noćas stavila čep u usta.

Jučer je odigrano sedam NBA dvoboja, uz već standardno jedan odgođen.

Los Angeles Clippersi kao domaćini nadjačali su žilavu ekipu Oklahoma City Thundera rezultatom 108:100. Ivica Zubac imao je pristojnu rolu s 10 poena (5/6 iz igre), 11 skokova i dvije blokade za 24 minute igre. Sedma je ovo pobjeda u nizu za momčad iz L.A.-a.

Pobjednike je predvodio Kawhi Leonard upisavši 34 poena, devet skokova i osam asistencija. Paul George je imao tišu noć sa svega 11 poena i šutom 4/13 iz igre. Goste su predvodili Shai Gilgeous-Alexander s 23 i George Hill s 22 ubačaja.

„Vrijedna je ovo pobjeda izborena zalaganjem na terenu i snagom volje, u noći kad nam nisu baš šutevi upadali.“, rekao je Tyronn Lue, trener Clippersa koji i dalje nastavljaju ''mrtvu utrku'' s Lakersima s kojima imaju jednak omjer na vrhu Zapada.

Charlotte Hornetsi nastavljaju borbu za play-in mjesta, a na tom putu su svladali kao gosti Orlando Magic 107:104.

Gordon Hayward je bio predmetom mnogih podignutih obrva kad je u međusezoni potpisao ugovor na 28 milijuna godišnje s momčadi iz Sjeverne Karoline, no donedavni Celtic je napokon zdrav i dostavlja – između ostalog pogodivši polaganje 0.7 sekundi prije kraja za pobjedu.

Večeras je predvodio Stršljenove do pobjede s 39 koševa i šutom iz igre 15/25, čemu je dodao devet skokova. Miles Bridges mu je pomogao s 18 koševa, a jedno od prošlosezonskih otkrića sezone Devonte Graham s 15 poena.

Magic je predvodio europski dvojac Nikole Vučevića koji je zabio 22 i Evana Fourniera, strijelca 21 poena. Većim dijelom utakmice je Orlando imao ugodno vodstvo, da bi sredinom četvrte četvrtine gosti serijom 25-4 prešli u dominantnu poziciju i na kraju slavili, te time okončali niz od četiri poraza.



Tagovi

Los Angeles ClippersOklahoma City ThunderCharlotte HornetsOrlando MagicNBA

Ostale Vijesti