Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Vrijeme je: Cibonin talentirani trojac ovog ljeta na NBA draftu

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 14.04.22. | 18:03

Prkačinu i Brankoviću trebao bi se pridružiti Lovro Gnjidić.

Iako se još lani najavljivalo kako bi Roko Prkačin mogao ali i trebao u grotlo NBA drafta, ubrzo je stigla vijest kako sin slavnog Nikše odustaje. Barem za 2021.godinu. Trebao je Roko u Budućnost, ali se na kraju sve rasplelo na najbolji mogući način za Vukove. Prkačin je ostao u Zagrebu, ali samo privremeno jer nas po svemu sudeći čeka NBA draft sa nekoliko hrvatskuh košarkaša.

Kako je na svom TwitterU potvrdio slavni Miško Ražnatović, lak trojica igrača Cibone će ovog ljeta potražiti svoju sreću na draftu. To su redom Roko Prkačin, Danko Branković i Lovro Gnjidić.

To nije sve. Osim Ciboninog trojica, na draft planira i Zvonimir Ivišić koji nastupa za crnogorski SC Derby,te finalno Karlo Matković iz redova Mega Mozzarta.

Podsjećamo, u ovom trenutku u NBA ligi nastupaju tri igrača kojiimaju aktivne ugovore. Osim Ivice Zupca i Bojana Bogdanovića, tu je i već dulje vremena ozlijeđeni Dario Šarić, a donedavno je ugovor imao i Luka Šamanić. Oni su dijelić suite od ukupno 20 domaćih košarkaša koji su hodali NBA parketima. Hoće li se netko novi pridružiti, saznat ćemo već 23.lipnja kada će se održati draft u New Yorku.

 

 


Tagovi

Lovro GnjidićRoko PrkačinCibonaDanko BrankovićNBA draft

Ostale Vijesti