Screenshot
Screenshot

VIDEO Hezonja: "Iskreno, sramim se jer sam ispucao 17 trica...", Musa: "Kunem se, Hezonja me snimao i rekao da ću zabiti 40"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 06.01.24. | 07:21

Hrvatski reprezentativac bio je jako dobro raspoložen nakon jedne od najboljih utakmica u posljednje vrijeme.

U fantastičnoj utakmici koja je trajala čak 60 minuta, Real Madrid svladao je Anadolu Efes sa 130-126 i to nakon četiri produžetka. Jedan od junaka Kraljeva bio je naš Mario Hezonja, koji je zabio 32 poena, uhvatio 12 lopti i zabilježio jednu blokadu. Hezonja se posebno istaknuo na kraju drugog (od četiri produžetaka). Efes je imao prednost od devet poena razlike, u posljednju minutu Turci su ušli s +5, no prvo je Campazzo pogodio tricu, a onda Hezonja polaganjem Kraljevima donio nove produžetke (VIDEO - SportKlub).

Prouči cjelokupnu ponudu za košarku na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

“Iskreno, sram me je jer sam ispucao 17 trica", rekao je kroz smijeh Mario Hezonja, nakon jedne od najboljih utakmica u posljednje vrijeme. "Promašio sam neke lagane šuteve, a pogodio teže. Igrali smo četiri produžetka. Košarka je najljepši sport. Ludo je bilo ovo iskusiti i biti dio povijesti. Tako mi je drago što smo pobijedili, nevjerojatna utakmica.”

Osim Hezonje, impresivan je bio bivši košarkaš Cedevite BiH Džanan Musa koji je ubacio 40 poena uz osam asistencija, dva skoka i ukradenu loptu. Prilikom davanja izjave nakon utakmice prvo ga suigral Guerchon Yabusele polio vodom, a onda se iz pozadine čuo poznati glas "Reci, tko te snimio!". Na to Musa odgovara:

"Kunem vam se, prije utakmice Mario (Hezonja, op.a.) me je snimao i rekao, sad kada sam te snimao, zabit ćeš 40. Kunem se Bogom. Samo ću to reći", rekao je reprezentativac BiH i napustio razgovor.

Video izjave Hezonje i Muse možete pogledati OVDJE (SportKlub).

Košarkaški Real Madrida sugurno su jako dobro proslavili ovu veliku pobjedu... (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Džanan MusaMario HezonjaReal Madrid košarkaEuroliga

Ostale Vijesti