REUTERS/Gustau Nacarino
REUTERS/Gustau Nacarino

Uvjerljive pobjede Barcelone, Monaca i Žalgirisa u Euroligi

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 31.01.24. | 22:41

Willy Hernangomez bio je najbolji igrač Barcelone sa 17 poena i šest skokova

Uvjerljivu su pobjedu upisali košarkaši Barcelone u 24. kolu Eurolige, na domaćem parketu su svladali Virtus iz Bologne 84-57.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Bio je to derbi ovog kola jer su se sastali druga i treća momčad s ljestvice. Nakon nje Barcelona ima omjer 16-8, dok je Virtus sada na 15-9 koliko imaju Fenerbahce i Panathinaikos. Sami na vrhu su i dalje košarkaši madridskog Reala s 21 pobjedom i samo tri poraza.

Willy Hernangomez bio je najbolji igrač Barcelone sa 17 poena i šest skokova, dok je Nicolas Laprovittola dodao 16 koševa. U gostujućem sastavu 16 minuta na parketu je proveo hrvatski centar Ante Žižić. Ubacio je dva poena uz 1-5 šut iz igre te dva promašena slobodna bacanja. Upisao je još tri skoka i dvije asistencije.

Monaco je kao domaćin svladao Partizan 85-70 uz odličnog Mikea Jamesa koji je postigao 19 koševa, a dodao je tome sedam asistencija i pet skokova. Žalgiris je također bio uspješan domaćin, pobijedio je Anadolu Efes 96-70. Latvijsku momčad do pobjede je vodio Laurinas Birutis koji je postigao 18 poena i upisao osam skokova.

Euroliga, 24. kolo:

Žalgiris - Anadolu Efes 96-70

Monaco - Partizan 85-70

Panathinaikos - Olimpia Milano 79-62

Barcelona - Virtus Bologna 84-57

(Hina)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

ŽalgirisBarcelonaVirtus BolognaKK MonacoKK PartizanEuroliga

Ostale Vijesti