Usprkos sezoni za zaborav, Mozgov riješio klupsko pitanje za sljedeću

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 29.04.20. | 16:39

Sjajni centar imao je previše problema s ozljedama.

Prošlog je ljeta Timofej Mozgov završio, barem zasad, svoju karijeru u NBA ligi te je nastavio u Himkiju iz Moskve. Visoki košarkaš ove sezone nije odigrao nijednu minutu, stoga se pretpostavljalo da je na izlaznim vratima kluba iz ruske prijestolnice.

No, sportski direktor Himkija, Pavel Astakov istaknuo da će on najvjerojatnije igrati u klubu iz Podmoskovlja i naredne sezone. Njega je od početka ove sezone mučila ozljeda koju je već duže vremena vukao, ali Astakov ističe da je Mozgov bio spreman istrčati na teren kada je pandemija izbila.

"Znamo koliko je radio prethodnih sedam mjeseci. Postoje dobre šanse da će nam sljedeće sezone moći pomoći na svakoj utakmici. Poznato nam je kako je tekao oporavak i ako sve bude bilo kako treba, ostat će sa nama", rekao je Astakov.

Kao što je dobro poznato, Mozgov je dobar dio svoje karijere proveo igrajući u NBA ligi, gdje je nastupao za Knickse, Nuggetse, Cavse, Lakerse i Netse. Ovo je bio treći put da se vratio u Himki, a kroz karijeru u NBA ligi prosječno je ostvarivao 6,8 poena uz 4,9 skokova i 0,6 asistencija po utakmici.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)


Tagovi

KhimkiEuroligaTimofej Mozgov

Ostale Vijesti